.
.
.
.

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021

Mέχρι 16/8 η παροχή νερού στα 1,9 εκατ. κ.μ. και μετά μειώνεται – «Βραχνάς» τα αρδευτικά προβλήματα στα καταληκτικά σημεία

Στις 20 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας η λήξη της φετινής αρδευτικής περιόδου.

Ανακοίνωση της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας για τις πυρόπληκτες περιοχές

Ως μεγάλη Αστυνομική οικογένεια ανέκαθεν ζούσαμε από κοντά τις μεγάλες καταστροφές του τόπου μας, άλλοτε επιχειρησιακά και άλλοτε συνδράμοντας για την ασφάλεια και την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.

Απόφαση του Δ.Σ. Σοφάδων για κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς

Μια σημαντική απόφαση έλαβε χθες (Τρίτη 10/8/2021) το βράδυ στην διάρκεια της τακτικής του συνεδρίασης το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων για κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Αρχισκάουτερ στην Αναγέννηση και συνεργάτης του Παύλου Μυροφορίδη ο Δήμος Τζέκος!

Στο τεχνικό επιτελείο της Αναγέννησης Καρδίτσας βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου ο Δήμος Τζέκος ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αρχισκάουτερ και συνεργάτη του τεχνικού διευθυντή Παύλου Μυροφορίδη

Ο Αίολος Τρικάλων και ο Γ.Σ Γόμφων συγχωνεύονται για τη δημιουργία νέας ομάδας μπάσκετ στα Τρίκαλα

Τα σωματεία Αίολος Τρικάλων και Γυμναστικός Σύλλογος Γόμφων, ανακοινώνουν προς τους φίλους τους μπάσκετ την αγωνιστική τους σύμπραξη, με την δημιουργία μιας νέας ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

ΕΛ.ΑΣ.: Προσοχή σε περιστατικά εξαπάτησης με ψεύτικους εράνους για ενίσχυση πυρόπληκτων

Η ΕΛ.ΑΣ ενημερώνει τους πολίτες ότι κατά το παρελθόν, κυρίως μετά από περιστατικά που ευαισθητοποιούν την κοινή γνώμη, έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα οικονομικής εξαπάτησης πολιτών, οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν σε εράνους – εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ