.
.
.
.

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Οπέλκα ο Τσιτσιπάς - Ήττα με 2-1 σετ στα ημιτελικά του Rogers Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό του Rogers Cup από τον Ράιλι Οπέλκα, ο οποίος με 2-1 σετ προκρίθηκε και περιμένει στον τελικό έναν εκ των Ντανίλ Μεντβέντεφ και Τζον Ισνερ.

Υ.Π.Α.: Παράταση αεροπορικών οδηγιών πτήσεων εσωτερικού έως τις 23 Αυγούστου

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοίνωσε ότι παρατείνεται έως τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και ώρα 06.00 το πρωί η αεροπορική οδηγία που αφορά τις πτήσεις εσωτερικού.

Λάρισα: Συνελήφθη άνδρας για κατοχή αποξηραμένης κάνναβης

Συνελήφθη, το μεσημέρι του Σαββάτου 14/8 στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας άνδρας, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων: "Συνεχίζουμε τη δραστηριότητά για την προστασία του φυσικού αποθέματος"

Αμείωτα συνεχίζει τη δραστηριότητά του για την προστασία του φυσικού αποθέματος της περιοχής το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων.

Νέες πυρκαγιές σε Εύβοια και Κορινθία - Η κατάσταση στα πύρινα "μέτωπα" το απόγευμα του Σαββάτου (14/8)

Σε 59 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, από 13-08-2021(ώρα 19:00) έως 14-08-2021, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (14/8): 24 νέοι θάνατοι και 3.270 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 12 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Δημ. Παπακώστας: "Μειοψηφικές οι απόψεις της Δημ.Συμπολίτευσης και Συλλόγων για τα Αιολικά και Αειφορικά έργα ΑΠΕ στην ορεινή Αργιθέα- Ν. Πίνδο!"

Τα Θεσσαλικά Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας ,ένα δυναμικό χωριό με ενεργή διαχρονικά νεολαία και δραστήριους δημότες έχει ... μετατραπεί από μια "ομάδα Διοίκησης" του πρωτοπόρου Πανελληνίου Συλλόγου Βραγκιανιτών Καρδίτσας (έτος ίδρυσης 1977) ,σε τόπο εκδηλώσεων -" ημερίδων"- κατά της πράσινης ανάπτυξης ,της καθαρής ενέργειας , χωρίς να έχουν τη στήριξη της πλειοψηφίας του κόσμου ,δίχως νομιμοποίηση και προηγούμενη ευρεία διαβούλευση με την κοινή γνώμη όλων των Βραγκιανιτών.

"Πολιτικό μνημόσυνο για τους 13 εκτελεσμένους αγωνιστές"

 Τους 13 αγωνιστές που εκτελέστηκαν  με απόφαση του Στρατοδικείου Καρδίτσας  τον Αύγουστο του 1949 τίμησε  η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και το παράρτημα της Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ την  Παρασκευή 13 Αυγούστου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ