.
.
.
.
.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021

Εφαρμογή ειδικών μέτρων σε Μεσσηνία και παράταση μέτρων σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Παρατείνεται η ισχύς των ειδικών, τοπικού χαρακτήρα, μέτρων στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ηρακλείου και Ρεθύμνου, μετά την εκ νέου αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων από την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοΐου Covid-19

Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας: Αναζητείται χρηματοδότηση για να καταστεί λειτουργική μετά τον "Ιανό"

Για ύπαρξη μελέτης αλλά όχι και χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των ζημιών στη Δημοτική Πινακοθήκη από τον "Ιανό", ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο το απόγευμα της Τρίτης (24/8) ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος.

Πολλές ευκαιρίες αλλά όχι γκολ για την Αναγέννηση στο πρώτο φιλικό με την Κοζάνη

Το πρώτο φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (24/8) στην Κοζάνη η Αναγέννηση απέναντι στην τοπική ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Τσιάκος: Έγγραφο για περισσότερες παρεμβάσεις στο Δήμο Καρδίτσας - Λύθηκε κατά 99% το πρόβλημα ύδρευσης στη Ραχούλα

Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρίες ΤΕΡΝΑ, που πρόκειται να ξεκινήσει εργασίες αποκατάστασης ζημιών από τον "Ιανό", είχε η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας.

Ζαγόρι: Άνδρας απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο μέσα στο αυτοκίνητό του

Ένας  63χρονος άνδρας έχασε πριν από λίγη ώρα την ζωή του, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο δρόμο προς την Βίτσα Ζαγορίου, εξετράπη της πορεία του και  για άγνωστη έχει στιγμής αιτία, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σ. Αντωνίου στο Δ.Σ.: Πρόβλημα η έλλειψη χώρων εναπόθεσης κομμένων κλαδιών και χόρτων

Την ύπαρξη σοβαρού προβλήματος από την έλλειψη χώρων εναπόθεσης κομμένων κλαδιών και χόρτων, επισήμανε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας κ. Σωτ. Αντωνίου, αντιδήμαρχος καθαριότητας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ