.
.
.
.
.

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021

ΕΠΑΛ Μουζακίου: Ευχές στους επιτυχόντες υποψηφίους του σχολείου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ συγχαίρει θερμά τους μαθητές του σχολείου μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021 και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και καλή ακαδημαϊκή πορεία.

Σε αναστολή 5+1 εργαζόμενοι του παραρτήματος Καρδίτσας του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας - Άλλοι 9 στα Τρίκαλα και 1 στον Αμπελώνα

Σε αναστολή βγαίνουν 16 συνολικά ανεμβολίαστα στελέχη από τις κλειστές δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πυροδότησε τη δεύτερη μεταγραφική βόμβα αυτού του καλοκαιριού, μετά την Παρί Σεν Ζερμέν και τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, ανακοινώνοντας την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Προς δημοπράτηση η ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός έδωσε έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Σχέδιο ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας στο υφιστάμενο σχολικό κτίριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας» προϋπολογισμού 240.000 με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Παραολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: "Λύγισε" μετά από 3,5 ώρες μάχης ο Στέφανος Διαμαντής!

Ο Στέφανος Διαμαντής εκπροσώπησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του την Ελλάδα σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, δεν μπόρεσε όμως παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σλοβάκου Marek Gergely και έμεινε εκτός συνέχειας στο Τόκιο.

Ε.Ο.Δ.Υ. (27/8): 22 νέοι θάνατοι και 3.076 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 7 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ