.
.
.
.
.

Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021

Κ. Γκαβογιάννης: Σκόπιμες καθυστερήσεις για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας

Ένα χρόνο πριν, το Σεπτέμβριο του 2020 έπρεπε να ξεκινήσουν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής τα έργα ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Καρδίτσας. Έκτοτε, οι αναβολές του έργου ήταν η μόνιμη επωδός από τον ίδιο το Δήμαρχο.

Δημ. Παπακώστας: "Αποκατάσταση Δημοκρατίας σε Δημοτικά Συμβούλια με εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ"

Επιτέλους! Παρά την εκκωφαντική σιωπή των μεγαλοΔημάρχων και Περιφερειαρχών ,που βολεύονται με την εξ αποστάσεως λειτουργία των δημοτικών και περιφερειακών οργάνων (δια περιφοράς και τηλεδιάσκεψη) με πρόσχημα την πανδημία -ενώ η Βουλή άρχισε προ μηνών να λειτουργεί με δια ζώσης συνεδριάσεις και η οικονομία έχει ανοίξει πλήρως με τήρηση φυσικά των μέτρων προστασίας κατά του covid19-  αρχίζουν οι δια ζώσης συνεδριάσεις των ΔΣ και ΠΣ & οικονομικών επιτροπών κλπ.με την 57η εγκύκλιο ΥΠΕΣ της 23/8/21.

Ε.Ο.Δ.Υ. (28/8): 35 νέοι θάνατοι και 3.064 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 12 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αποστολή αλληλεγγύης από το Δήμο Μουζακίου στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Εύβοιας

Στο πλευρό των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, βρέθηκε την Παρασκευή 27/08 κλιμάκιο του Δήμου Μουζακίου και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Μαυρομματίου, προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα με την αποστολή ζωοτροφών τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες υγειονομικές και άλλες συνθήκες και πέρασαν στο Πανεπιστήμιο.

Δήμος Σοφάδων: Rapid tests σε Φίλια και οικισμό Ρομά

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ