.
.
.
.

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους του Μουζακίου (30/8 - 3/9) για την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα σημειωθεί σε τμήματα δρόμων του Μουζακίου από Δευτέρα 30 Αυγούστου έως Παρασκευή 3  Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 07.00 έως 15.00 έπειτα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου.

Μ. Νταράουσε: Μειωμένες φέτος οι στρεμματικές αποδόσεις του βαμβακιού λόγω καύσωνα – Υψηλή η τιμή, αλλά είναι ακόμη νωρίς!

Την έκαναν τη ζημιά τους φέτος οι παρατεταμένοι καύσωνες στις βαμβακοκαλλιέργειες, ειδικά αυτός του Ιουλίου - Αυγούστου που διήρκησε περίπου 15 μέρες, με θερμοκρασίες που έφτασαν μέχρι και τους 44 βαθμούς Κελσίου!

Δήμος Μουζακίου: Μάγεψε το κοινό η θεατρική παράσταση «Καραϊσκάκης: Ὁ παρεξηγημένος ἥρωας»

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/08, η θεατρική παράσταση «Καραϊσκάκης: Ὁ παρεξηγημένος ἥρωας», που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου και το ΝΠΔΔ Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα, στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

Ε.Ο.Δ.Υ. (29/8): 37 νέοι θάνατοι και 1.582 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 5 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ιερά Μητρόπολη: Συναντήσεις του Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου με νεοεισαχθέντες φοιτητές/τριες

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, μετά την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των νεοεισαχθέντων φοιτητων και φοιτητριών στα ΑΕΙ της χώρας μας και πριν την αναχώρησή τους για την εύρεση οικίας καλεί σε συνάντηση:

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ για την περίοδο 30 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου

Η ολοκλήρωση της καταβολής των συντάξεων Σεπτεμβρίου, η προκαταβολή για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου και η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- στον προγραμματισμό των καταβολών από Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 30 Αυγούστου- 3 Σεπτεμβρίου.

Μορφοβούνι: Αποκαλυπτήρια μνημείου Σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου (+Φώτο +Βίντεο)

Με κάθε επισημότητα και όλες τις τιμές πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία στον οδικό κόμβο Μορφοβουνίου, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου υπέρ του Καρδιτσιώτη ήρωα σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ