.
.
.
.
.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

Παρέμβαση Ν. Δούκα στον ΕΛΓΑ Λάρισας για τις ενστάσεις του «Ιανού», αλλά άγνωστο ακόμη πότε θα εξεταστούν!

Κοντεύει ένας χρόνος από την αποφράδα νύχτα (18-19 Σεπτεμβρίου 2020), της μεγάλης καταστροφής του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού» στο Νομό Καρδίτσας και οι ενστάσεις που είχαν καταθέσει οι αγρότες για τις κατά γενική ομολογία πολύ χαμηλές εκτιμήσεις των ζημιών στις καλλιεργούμενες εκτάσεις παραμένουν άφαντες!

Σύλληψη άνδρα στη Λάρισα για ναρκωτικά

Συνελήφθη σήμερα (30-08-2021) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Σύλλογοι Γυναικών: Όχι στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης

Ο Σύλλογος γυναικών Καρδίτσας και οι ομάδες γυναικών Σέκλιζας και Ταμασίου καλούν όλες και όλους στο συλλαλητήριο που οργανώνουν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και το Συνδικάτο οικοδόμων Καρδίτσας την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στην ALPHA BANK με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης.

Ε.Ο.Δ.Υ. (30/8): 19 νέοι θάνατοι και 2.343 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 21 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΠΕΔ Θεσσαλίας: «Σημαντική συμπαράσταση ιδιωτών και ΟΤΑ στους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας»

Ο πρόεδρος της ΠΕΔΘ και δήμαρχος Δ. Κιλελέρ κ. Νασιακόπουλος επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές  της Β. Ευβοίας και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τους Δημάρχους και αιρετούς των πληγεισών περιοχών  συνοδευόμενος από τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής  κ. κ. Γκουντάρα Αντώνη, Δήμαρχο Δ. Αγιάς , Βαρδακούλη Αχιλλέα Δημοτ. Σύμβουλος Δ. Κιλελέρ , κ. Βαφίνη Πέτρο , Δήμαρχο Δ. Αλοννήσου, και τον δ/ντή της ΠΕΔΘ κ. Τσούμα Δημήτρη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ