.
.
.
.

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 6 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Περίπου 80 κατ’ οίκον εμβολιασμοί μέχρι σήμερα στο νομό Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο νομό Καρδίτσας το πρόγραμμα των κατ' οίκον εμβολιασμών, που απευθύνεται σε ειδικές κατηγορίες ανθρώπων, που, για διάφορους λόγους, ως επί το πλείστων υγείας, αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στα εμβολιαστικά κέντρα.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλος 1 δικαιούχος αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Παράνομη χωματερή με επικίνδυνα απορρίμματα δίπλα στον βιολογικό καθαρισμό Μουζακίου, τι κάνει η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας;

Από εκλεγμένο σύμβουλο της τοπικής κοινότητας Μουζακίου, καταγγέλθηκε δημόσια, ότι δίπλα στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Μουζακίου-Μαυρομματίου, στα πρανή του Ποταμού Παμίσου και όχι μόνο, δημιουργήθηκε αυθαίρετα και ανεξέλεγκτα νέος, τεράστιος σε έκταση και όγκο χώρος παράνομης απόθεσης επικίνδυνων αποβλήτων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ