.
.
.
.
.

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ολομέτωπη επίθεση του Κ. Γκαβογιάννη στο Δήμαρχο Καρδίτσας και στη Διοίκησή του μέσω συνέντευξης τύπου (+Βίντεο)

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα Σάββατο (18/9), σε κεντρικό Ξενοδοχείο της Καρδίτσας, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα από την Αρχή» κ. Κώστας Γκαβογιάννης, κατά την οποία εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον της Διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας και του Δημάρχου κ. Βασίλειου Τσιάκου με αφορμή τον πρόσφατο δημόσιο απολογισμό.

Ε.Ο.Δ.Υ. (18/9): 37 νέοι θάνατοι και 2.190 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 18 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

«Η Πανθεσσαλική Στέγη»: Οι Θεσσαλοί τιμούν τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη» στο πλαίσιο των δράσεων της για την επόμενη περίοδο θα τιμήσει με σειρά εκδηλώσεων τον «Άγιο των γραμμάτων» Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη.

Τρίκαλα: Υπογράφεται η σύμβαση για την ανάπλαση της παρόχθιας ζώνης του Ληθαίου ποταμού

Tην έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου ανάπλασης της παρόχθιας ζωής του Ληθαίου ποταμού,  κατά μήκος της κοίτης, εντός του σχεδίου πόλης. που χρηματοδοτείται με 3.092.200 ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 έδωσε o Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ακυρώθηκε η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Μουζακίου που ενέκρινε τη δημοπρασία για το ακίνητο που θα στεγάσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Σε ακύρωση της αριθμ. 218/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου, περί έγκρισης του πρακτικού διενέργειας μειοδοτικής  προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου με σκοπό τη στέγαση της δομής «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Τράπεζα Ρουχισμού –  Ιματισμού» του Δήμου Μουζακίου προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας κατά τον έλεγχο της απόφασης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ