.
.
.
.
.

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Πληρωμή απαλλοτρίωσης μέσω του "Πράσινου Ταμείου" επιδιώκει ο Δήμος Καρδίτσας

Την δυνατότητα να χρηματοδοτηθεί το ποσό που απαιτείται για απαλλοτρίωση, χώρων που έχουν χαρακτηριστεί πράσινο, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο Δήμος Καρδίτσας, για μία περιοχή 2 στρεμμάτων στο κέντρο της πόλης.

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή έξω από το πάρκο Φλοίσβου

Σορός γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στη θαλάσσια περιοχή περίπου 1 ν.μ. εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (20/9) έξω από το πάρκο Φλοίσβου Π.Φαλήρου.

Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας: Όχι σε παράνομες ενέργειες που προσβάλουν την κυνηγετική οικογένεια

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας και του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα, Αλτάνη Σπύρου, ευρέθη και κατασχέθηκε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 στη περιοχή Ζαϊμίου-Πτελοπούλας ηχοσυσκευή προσέλκυσης ορτυκιών σε λειτουργία η οποία παραδόθηκε στο Δασαρχείο Καρδίτσας.

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Γεώργιου Ιγν. Σακκά

Κηδεύεται την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Γεωργικού Καρδίτσας ο Γεώργιος Ιγν. Σακκάς, γεωπόνος, πρώην Διευθυντής Διεύθυνσης Γεωργίας Καρδίτσας, ετών 76.

Οριστικό: Ανακοινώθηκε ποιοι θα κάνουν τρίτη δόση εμβολίου

Πολίτες άνω των 60 ετών, υγειονομικοί και άτομα που διαμένουν σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, είναι οι τρείς ομάδες που παίρνουν σειρά για την τρίτη ή αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Ολοκλήρωση του εσωτερικού δακτυλίου της Λάρισας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης

Την ολοκλήρωση του εσωτερικού οδικού δακτυλίου της Λάρισας σε συνδυασμό με αναπλάσεις στην παρόχθια ζώνη του Πηνειού ποταμού ενέκρινε η Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» που συνεδρίασε σήμερα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Ε.Ο.Δ.Υ. (20/9): 39 νέοι θάνατοι και 2.126 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 25 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ