.
.
.
.
.

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για τη μη λειτουργία της λιμνοδεξαμενής στον Πάνορμο Σκοπέλου

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για την μη λειτουργία της λιμνοδεξαμενής στον Πάνορμο Σκοπέλου κατέθεσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αναστάσιος Τσιαπλές και Αποστόλης Νάνος της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας.

Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης & Τυρνάβου για συγκέντρωση αντιεμβολιαστών: "Τους μοιράσαμε σοκολατάκια να μην φύγουν πικραμένοι"

Δελτίο τύπου σε ασυνήθιστα ειρωνικό τόνο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σχετικά με τη διαμαρτυρία ατόμων ενάντια στην απόφασή της για εμβολιασμό έξω από τους Ιερούς Ναούς.

Αναβάλλεται η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚ

Κατά μια εβδομάδα θα καθυστερήσει η έναρξη της Α' ΕΠΣΚ όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια και μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλαν εννέα ομάδες και το οποίο έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣΚ.

Υπεγράφη η σύμβαση για τον καθαρισμό 21 ρεμάτων στην Π.Ε. Μαγνησίας

Τη σύμβαση του έργου για τον καθαρισμό και την ενίσχυση 21 επιπλέον ρεμάτων στην Π.Ε. Μαγνησίας, συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την αντιπλημμυρική προστασία των υποδομών και του περιβάλλοντος και την αποκατάσταση και ενίσχυση των υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων στις περιοχές επέμβασης υπέγραψε σήμερα (23/9) στο Βόλο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Απόφαση οριστικής αναβολής του "παζαριού" από το Δ.Σ. Καρδίτσας - Διαδικασία εκμίσθωσης τριών αναψυκτηρίων

Σε απόφαση για οριστική αναβολή της ετήσιας εμποροπανήγυρης για το 2021, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου.

Ποδηλατικός Σύλλογος Καρδίτσας: "Ποδήλατο οδηγώ...την πόλη μου αγαπώ!!!"

Έμπρακτα ο κόσμος της Καρδίτσας έδειξε την αγάπη του για το ποδήλατο και για την πόλη του, συμμετέχοντας στην απογευματινή ποδηλατοβόλτα που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Καρδίτσας, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καρδίτσας και τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Ερωτήσεις και απαντήσεις για έλλειψη σχολικών καθαριστριών, γιατρό εργασίας και αδέσποτα

Σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη καθαριστριών αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου Καρδίτσας, όπως αναδείχθηκε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: Εκτός παρεμβάσεων ΤΕΡΝΑ η γέφυρα Μυρίνης

Η απουσία της αποκατάστασης της γέφυρας (τεχνικό) Μυρίνης, από τα έργα που θα κατασκευάσει η ΤΕΡΝΑ στα όρια του Δήμου Καρδίτσας, επιβεβαιώθηκε από τον δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ