.
.
.
.
.

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

3 βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν επιλέγετε πλακάκια μπάνιου

Ένα όμορφο μπάνιο είναι από τους χώρους που εντυπωσιάζουν σε ένα σύγχρονο και περιποιημένο σπίτι. Ανά τα χρόνια έχουμε δει πολλές τάσεις για τη διακόσμηση και την κατασκευή του χώρου αυτού, όμως τα πλακάκια μπάνιου είναι από τις αγαπημένες προσθήκες που κάνουν τη διαφορά στην πρακτικότητα αλλά και την αισθητική.

Νίκαια: Θανηφόρα παράσυρση 15χρονου στην Πέτρου Ράλλη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/9) στη οδό Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε 15χρονο, ενώ το παιδί περνούσε διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Παράρτημα Καρδίτσας: Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του Ε.Α.Μ.

Τιμάμε φέτος τα 80 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ). Αποτίνουμε φόρο τιμής σε όσους και όσες έδωσαν τη ζωή τους ή έμειναν ανάπηροι στα πεδία των μαχών, είτε μάτωσαν στις φυλακές και τις εξορίες αγωνιζόμενοι για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους φασίστες, για την συντριβή του φασιστικού ιμπεριαλισμού.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Δια ζώσης από 4 Οκτωβρίου - Σύσταση για εμβολιασμό σε όλους

Με φυσική παρουσία θα πραγματοποιούνται όλες οι εκπαιδευτικές και ερευνητικές λειτουργίες από Δευτέρα 4 Οκτωβρίου γνωστοποίησε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας απευθύνοντας ισχυρή σύσταση εμβολιασμού σε φοιτητές, ακαδημαϊκούς, ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ