.
.
.
.
.

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Δια ζώσης, στο Κινηματοθέατρο, οι επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου (+Βίντεο)

Δια ζώσης θα γίνονται, από δω και στο εξής, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, αλλά στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου, που πληροί τις προϋποθέσεις να τις φιλοξενήσει χωρίς να παραβιάζονται τα πρωτόκολλα για την πανδημία.

Περιφερειακός, Κέντρο Υγείας, φράγμα και αποκατάσταση υποδομών απασχόλησαν το Δ.Σ. Μουζακίου (+Βίντεο)

Αφορμή για σωρεία ερωτήσεων που αφορούσαν τα όσα άφησε πίσω του ο "Ιανός", στάθηκε η ενημέρωση του δήμαρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη, προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για την συνάντηση των δημάρχων με τον κ. Τριαντόπουλο στη Λάρισα.

Αερολέσχη Καρδίτσας: Άφιξη 9 Γερμανών τουριστών - αεραθλητών στο αεροδρόμιο Μυρίνης με έξι αεροσκάφη

Την Δευτέρα 27/09/2021,  στις 16:00 προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης 6 Αεροσκάφη με μέλη πληρωμάτων 9 άτομα Γερμανούς Τουρίστες - Αεραθλητές.

"Ναι" και από το Δ.Σ. Παλαμά για αίτημα χρηματοδότησης του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία» - Τι ειπώθηκε στις επίκαιρες ερωτήσεις (+Βίντεο)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά στη βραδινή (27/9) συνεδρίασή του ενέκρινε τη συνεργασία του Δήμου Παλαμά με τους Δήμους Σοφάδων, Μουζακίου, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Αργιθέας και την ΑΝΚΑ, για υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Προγράμματος «Στέγαση και Εργασία» για στήριξη των αστέγων που υπάρχουν στο Νομό Καρδίτσας.

Δεν προχώρησε η διαδικασία ονομασίας δρόμου του Ελληνόπυργου σε οδό Δ. Σιούφα

Δεν θα προχωρήσει, τελικά, η ονοματοδοσίας κεντρικού δρόμου του Ελληνόπυργου σε οδό Δ. Σιούφα, όπως είχε προταθεί από την Τ.Κ. και κλήθηκε να εγκρίνει το Δ.Σ. Μουζακίου στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου.

Ένα μήνα από την έναρξη του σχολικού έτους, τώρα συνδέονται με ρεύμα τα σεισμόπληκτα σχολεία Κοσκινά και Παλαμά! (+Βίντεο)

Μια τραγική, όσο και απογοητευτική είδηση για τη λειτουργία και αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού, αναδείχθηκε στη σημερινή (27/9) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά…

Απουσία Δημάρχου και Πρόεδρου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά (+Βίντεο)

Μετά από… προσπάθεια, επιτεύχθηκε τελικά η απαρτία για να πραγματοποιηθεί η σημερινή (Δευτέρα 27/9) δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλαμά στη ευρύχωρη αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου της πόλης με λήψη των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας κατά της COVID-19.

Σύλληψη άνδρα Λάρισα για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθη σήμερα Δευτέρα (27/9) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Θεμιστοκλέους: Οι 10 περιοχές με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού

Περισσότεροι από 6,6 εκατ. πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 57,7% του γενικού πληθυσμού και στο 67,2% του ενήλικου πληθυσμού, ανακοίνωσε ο ο Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ