.
.
.
.
.

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

Το θέμα της γέφυρας στα "Ρογκάκια" και οι αναθέσεις έργων από τον "Ιανό" συζητήθηκαν στο Π.Σ. Θεσσαλίας

Στις επερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για τη για τη μη τοποθέτηση γέφυρας στη θέση "Ρογκάκια" και για τις αναθέσεις έργων απο τον "Ιανό" απο την παράταξη "Η Θεσσαλία στην καρδιάς" μας απάντησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στο 18ο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Γενική συνέλευση και εκλογές για νέο Δ.Σ. και αντιπροσώπους για το 13ο συνέδριο της ΟΓΕ

Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Καρδίτσας, την Τρίτη στις 28 Σεπτέμβρη πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ και αντιπροσώπων για το 13ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

Καρδίτσα: Θέμα ημερών η ολοκλήρωση του νέου δημαρχείου - Έρχεται διαγωνισμός για τον εξοπλισμό

Θέμα περίπου 10 ημερών είναι η ολοκλήρωση των εργασιών στο νέο δημαρχείο Καρδίτσας και κυρίως αυτών που απαιτείται να γίνουν στο χώρο στάθμευσης.

Τους χρυσούς Παραολυμπιονίκες Θ. Γκαβέλα και Σ. Γκαραγκάνη τίμησε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Με τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες Θανάση Γκαβέλα και Σωτήρη Γκαραγκάνη, συναντήθηκε την Πέμπτη 30/09 ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, κατά την οποία εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του για τη μοναδική επιτυχία τους να κατακτήσουν το 1ο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Επίσημο: Σε καθεστώς ειδικών μέτρων από 1η Οκτωβρίου οι Π.Ε.Λάρισας, Χαλκιδικής, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης

Στο επίπεδο 4 (κόκκινο) του Επιδημιολογικού Χάρτη της χώρας εντάσσονται οι Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Χαλκιδικής, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης,

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Ορεινών Περιοχών MountMed και 10 Δήμων

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων στο όρος Τρόοδος της Κύπρου, που έλαβε χώρα από την 20η έως την 23η Σεπτεμβρίου, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του νεοσύστατου Ινστιτούτου Ορεινών Περιοχών MountMed και των 10 Δήμων του Εθνικού Πάρκου.

Παπαευαγγέλου: Αυξητικές τάσεις σε Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία

Για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα ενημέρωσαν την Πέμπτη 30/9 το κοινό η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογία και επίσης μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ε.Ο.Δ.Υ. (30/9): 33 νέοι θάνατοι και 2.232 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 31 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ