.
.
.
.

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παν. Σβερώνης Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καρδίτσας

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παν. Σβερώνης ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου Πρόεδρος της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καρδίτσας για το χρονικό διάστημα από 13 Ιανουαρίου 2022 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2022.

Παρατείνεται για άλλους 6 μήνες η κατάσταση πολιτικής προστασίας σε κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ

Την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Δ.Ε. Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ (κοινότητες Μαυροβουνίου, Βουναίνων, Κραννώνα, Αγίων Αναργύρων, Αγίου Γεωργίου, Δοξαρά) αποφάσισε χθες 12/01 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός μετά από σχετική εξουσιοδότηση που του παρείχε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Ε. Λιακούλη: «Η Κυβέρνηση απολύει συμβασιούχους και δεν προσλαμβάνει μονίμους, για να αναθέσει σε ιδιώτες»

Κοινοβουλευτική παρέμβαση, με κατάθεση ερώτησης προς τους αρμόδιους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας, σχετικά με την ανάγκη παράτασης των συμβάσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα, τη φύλαξη και τη σίτιση στα Δημόσια Νοσοκομεία όλης της Θεσσαλίας, πραγματοποίησε η Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, κ.Ευαγγελία Λιακούλη.

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: Δωρεά 1.000 ιατρικών μασκών προσώπου και 1.000 γαντιών μιας χρήσης

Στη προσπάθεια προστασίας των συναδέλφων μας από τον covid-19, επιθυμία μας μα και υποχρέωση μας, είναι να διαθέτουν οι υπηρεσίες όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας και γι’ αυτό το λόγο το σωματείο μας στο παρελθόν δώρισε κατά καιρούς προστατευτικές μάσκες και γάντια μιας χρήσης, όπως και υφασμάτινες προστατευτικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων με κεντημένο το λογότυπο POLICE, σε όλους τους υπηρετούντες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

Κληρώθηκαν τα ταξίδια του διαγωνισμού του Εμπορικού Συλλόγου και του ΕΒΕ Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Την κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών του διαγωνισμού με σύνθημα «Ψωνίζεις- υποστηρίζεις- κερδίζεις» είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης (13/1) που διενήργησε κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και συγκεκριμένα από 19 Δεκεμβρίου ως τις 8 Ιανουαρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ