.
.
.
.

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Αντιπλημμυρικής Θωράκισης της Τ.Κ. Αγ. Θεοδώρου Καρδίτσας

Με αφορμή τις αλλεπάλληλες πλημμύρες που έπληξαν την Κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου (Οκτώβριος 1994, Σεπτέμβριος 2020 «ΙΑΝΟΣ» και Ιανουάριος 2022 «ΔΙΟΜΗΔΗΣ») και τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσαν αυτές στην τοπική κοινωνία, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων του χωριού στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Κατά πλειοψηφία το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου για την Υγεία

Ψήφισμα για τα ζητήματα της Υγείας έφερε προς συζήτηση στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, η Δημοτική Αρχή όπως είχε προαναγγείλει έπειτα από την μη έγκριση του ψηφίσματος φορέων του Νομού που είχε έρθει προς συζήτηση σε προηγούμενη συνεδρίαση, αλλά και αυτή τη φορά δεν επιτεύχθηκε ομοφωνία, ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο να εκφραστεί με μια ενιαία θέση.

Τα έργα του Αχελώου επισκέφθηκαν τη Δευτέρα (31/1) Χρ. Τριαντόπουλος και Κ. Αγοραστός

Στην Αργιθέα βρέθηκε την Δευτέρα (31/1) ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Χρήστος Τριαντόπουλος και επισκέφθηκε χαρακτηριστικά σημεία που αφορούν στα έργα του Αχελώου.

Κάλεσμα του Σύλλογου Εργαζομένων του Γ. Ν. Καρδίτσας την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στη συγκέντρωση για την «Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Υγεία»

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ. Ν. Καρδίτσας συμμετέχει και στηρίζει την Τρίτη 1η του Φλεβάρη του 2022 την «Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Υγεία».

Ρυθμιστική απόφαση υλοτομίας για καθαρισμό αποστραγγιστικών τάφρων στα πεδινά του Δήμου Μουζακίου

Με απόφαση του Δασαρχείου Μουζακίου, που έχει διάρκεια 10 ετών, ρυθμίζεται η υλοτομία, η συλλογή και η διακίνηση καυσόξυλων, από τις αποστραγγιστικές τάφρους της πεδινής περιοχή του Δήμου Μουζακίου.

Το απόγευμα της Τρίτης (1/2) στον Παλαμά η σύσκεψη της ΕΟΑΣΚ για τις κινητοποιήσεις

Στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Παλαμά θα πραγματοποιηθεί η ευρεία σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων που συγκαλεί η ΕΟΑΣΚ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ