.
.
.
.

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση Ποιητών στη Λίμνη Πλαστήρα

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, σας προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του αδικοχαμένου ποιητή, μουσικού και φίλου Χρήστου Διαμαντή (1987-2021), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5/11/2022 στις 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φυλακτής.

Ισραήλ – Βουλευτικές εκλογές: Ο Νετανιάχου έτοιμος για την επιστροφή του στην πρωθυπουργία, σύμφωνα με τα exit polls

Το κόμμα Λικούντ του πρώην πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου εξασφαλίζει την πρωτιά στις σημερινές βουλευτικές εκλογές στο Ισραήλ και μαζί με τους συμμάχους του είναι κοντά στην εξασφάλιση της πολυπόθητης πλειοψηφίας στο κοινοβούλιο, σύμφωνα με τα exit polls τριών τηλεοπτικών δικτύων.

Απάντηση της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών - ΣΥΝΕΚ

Η παράταξη της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών οφείλει μία απάντηση προς τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, όσον αφορά το κείμενο παραίτησής τους και την καταγραφή ή όχι σε αυτό κρίσιμων γεγονότων που έλαβαν χώρα στη Γενική Συνέλευση  του κλάδου, που έγινε την Τρίτη, 18-10-2022 και στο έκτακτο ΔΣ της ΕΛΜΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  24 Οκτωβρίου.

ΗΠΑ: Συνδρομή 8 δολαρίων μηνιαίως για την "επαλήθευση" των λογαριασμών στο Twitter ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας

Ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, ανακοίνωσε σήμερα με μια ανάρτησή του ότι προσεχώς, έναντι συνδρομής 8 δολαρίων μηνιαίως, οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να επαληθεύουν ως «αυθεντικό» τον λογαριασμό τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

Ρ. Νιάκα: Η κατάσταση στην αγορά της Καρδίτσας είναι δύσκολη - Ημερίδα με τον εργατολόγο Δ. Μπούρλο στις 10/11

Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου δεν φέρνει φέτος στο προσκήνιο τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που καταργήθηκαν, γεγονός που υποδέχθηκε με ικανοποίηση ο εμπορικός κόσμος όχι μόνο του νομού μας αλλά ολόκληρης της χώρας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ