.
.
.
.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022

Με απούσες τις διοίκησεις της 5ης ΥΠΕ και του νοσοκομείου Καρδίτσας η Ειδική Συνεδρίαση του Δ.Σ. Καρδίτσας για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας (+Φωτο +Βίντεο)

Την ανάγκη να υπάρξει συνένωση δυνάμεων των τοπικών φορέων και συντονισμένη διεκδίκηση λύσεων στα υπαρκτά προβλήματα του Νοσοκομείου Καρδίτσας που σχετίζονται κυρίως με τις ελλείψεις ιατρών σε κρίσιμες ειδικότητες Κλινικών και Τμημάτων του νοσηλευτικού μας ιδρύματος

10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας: Εκπαιδευτική επίσκεψη με θέμα: «Μαθαίνω το σώμα μου – Αγκαλιάζω τον εαυτό μου»

Στα πλαίσια του εργαστηρίου δεξιοτήτων, στον κύκλο «Ζω καλύτερα – Ευ Ζην», και στη θεματική ενότητα «Γνωρίζω το σώμα μου – Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση», οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη σε δυο ιατρεία της πόλης τους.

Αστ. Βασιλάκος: "Οι σκάλες και τα πεζοδρόμια του Τρόμου.... στο Μουζάκι"

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Με ανησυχία, απογοήτευση και θλίψη παρακολουθούμε και καταγράφουμε την επικίνδυνη καθημερινότητα στον τόπο μας δίπλα σε κατοικίες και καταστήματα, πάνω και κάτω στα χωρίς προστατευτικά κιγκλιδώματα πεζοδρόμια και σκάλες της Δυτικής Περιφερειακής Οδού, από την Καραϊσκάκη μέχρι την Παπάγου, τη Διάκου, την Κουντουριώτου κ.ά.

ΕΛ.ΑΣ: Δεν προέκυψε τίποτα επιβαρυντικό σε βάρος του 35χρονου υπόπτου των πτήσεων της Emirates

Τέλος στο θρίλερ με το ύποπτο άτομο που φέρεται να είχε επιβιβαστεί σε μια από τις δύο χθεσινές πτήσεις της Emirates για Ντουμπάι και Νέα Υόρκη, έβαλε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με ανακοίνωσή του.

Δημ. Παπακώστας: "Νεο ταχύρρυθμο σύστημα απονομής κύριων συντάξεων: ενδεικτικό προόδου, όταν η πολιτική θετική βούληση συνδυάζεται με αξιοσύνη Αρμόδιου Υπουργού!"

Αποτελεί κοινή παραδοχή , παρά τις ανάγκες για ... αντιπολίτευση , ότι στο οξύτατο και απαράδεκτο για ευρωπαϊκή φιλελεύθερη χώρα πρόβλημα της ... μη σε εύλογο χρόνο απονομής συντάξεων σε απόμαχους εργασίας , ηλικιωμένους κ ανάπηρους,

Ολοκληρώθηκαν καθαρισμοί ρεμάτων σε μήκος 20 χλμ. στην Π.Ε. Μαγνησίας - Τα 25 σημεία που έγιναν παρεμβάσεις

Καθαρισμοί ρεμάτων σε 25 περιοχές και σε συνολικό μήκος 20 περίπου χιλιομέτρων ολοκληρώθηκαν στο υδατογραφικό δίκτυο της στην Π.Ε. Μαγνησίας, στο πλαίσιο έργου συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που χρηματοδοτεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ