.
.

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022

Η Μικρασιατική εκστρατεία μέσα από τη ματιά του ευζώνου Παναγιώτη Πάνου από το Μαυρομμάτι (+Φωτο)

“…Αυτή η ιστορία της εκστρατείας στην Μ. Ασία ήταν εξωφρενική. Τι δουλειά είχε ο στρατός, κουρασμένος από τις μεγάλες πορείες και μάχες, να φθάσει ως το Εσκί Σεχίρ και την Άγκυρα, άλλα 300-500 χιλιόμετρα;

Β' Εθνική μπάσκετ: Ήττα εντός για την Αναγέννηση από τη Δόξα Λευκάδας

Την πέμπτη της ήττας στο πρωτάθλημα γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Αναγέννηση αντιμετωπίζοντας στο κλειστο της Καρδίτσας τη Δόξα Λευκάδας.

Τελέστηκε το Σάββατο (12/11) στη Θεσσαλονίκη η εξόδιος ακολουθία του καθηγητή Γεωφυσικής, Βασίλειου Παπαζάχου

Το «τελευταίο αντίο» σε έναν κορυφαίο επιστήμονα και σπουδαίο άνθρωπο, τον ομότιμο καθηγητή Γεωφυσικής Βασίλη Παπαζάχο, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 92 ετών, είπαν σήμερα σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα, ο πολιτικός κόσμος, φίλοι, συγγενείς, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που θησαύριζε από την «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Σε «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών επιδίδονταν 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη, επίσης, ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση, 50χρονος που του προμήθευε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ιω. Ντελής: Ομιλία με θέμα «Πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας στο Ν. Καρδίτσας και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Το Νοσοκομείο Καρδίτσας αποτελεί την κύρια δομή οργανωμένης παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας για τους πολίτες του Νομού Καρδίτσας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ