.
.
.
.
.

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022

Σύλλογος Αυτισμού Δυτικής Θεσσαλίας: Ημερίδα στην Καρδίτσα στις 26 Νοεμβρίου με θέμα: "Μιλάμε για τον Αυτισμό"

Ο Σύλλογος Αυτισμού Δυτικής Θεσσαλίας διοργανώνει στις 26 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείον "Κιέριον" και ώρα 12.00, ημερίδα για τον αυτισμό με τίτλο "Μιλάμε για τον Αυτισμό".

Καρδίτσα: Αυξήθηκαν κι έγιναν…μοβ οι κάδοι που ανακύκλωσαν πάνω από 190 τόνους ρούχων

Προς τον πέμπτο χρόνο εφαρμογής της οδεύει η ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων που υλοποιεί ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την εταιρεία Eastwest Greece που δραστηριοποιείται από το 2015 στο νομό Θεσσαλονίκης, στον τομέα ανακύκλωσης ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Παναθηναϊκός: Με απουσίες στην Καρδίτσα για το παιχνίδι με τον ΑΣΚ

Σε οσφυαλγία οφείλονταν οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Μάριους Γκριγκόνις στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Λιθουανό να ξεκινά θεραπείες και να μην υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρδίτσα (20/11, 19:15, ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 6ης στροφής της Basket League.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Αποδοχή ένταξης και χρηματοδότησης έργου αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας

Σε αποδοχή της ένταξης του έργου «Έκτακτη αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας», στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και της σχετικής χρηματοδότησης, προχώρησε το Δημοτικό συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα, ολοκληρώνοντας το τυπικό μέρος της διαδικασίας για την προώθηση ενός σημαντικού έργου.

Καρδίτσα: Διπλή βλάβη στην ηλεκτροδότηση ταλαιπωρεί από το πρωί του Σαββάτου (19/11) τμήμα της οδού Νικηταρά

Διπλή βλάβη στην ηλεκτροδότηση ταλαιπωρεί από το πρωί του Σαββάτου (19/11) τους κατοίκους των διαμερισμάτων σε τμήμα της οδού Νικηταρά στην Καρδίτσα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ