.
.
.
.
.

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Επερώτηση για τη μη κατασκευή του έργου αναστόμωσης των πηγών και του φράγματος στα Βρυσιά Φαρσάλων

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για τη μη κατασκευή του έργου αναστόμωσης πηγών και φράγματος στα Βρυσιά Φαρσάλων κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Τ. Τσιαπλές και Ζ. Γκαραλιάκος.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου το ετήσιο Μνημόσυνο της Ελένης Στερ. Τέγου

Τελούμε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Μαυρομματίου Καρδίτσας το ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς, Αδερφής και Θείας Ελένης Στερ. Τέγου.

Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέθηκε ζευγάρι στα Λουτρά Σιδηροκάστρου Σερρών

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίο βρέθηκαν νεκροί στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου Σερρών ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Εντυπωσιακή η έκθεση αποφοίτων της ειδικότητας «Ζωγραφική Τέχνη» του Δημόσιου Πειραματικού ΙΕΚ Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Έκθεση με  έργα ζωγραφικής που δημιούργησαν  σπουδαστές της Ειδικότητας «Ζωγραφική Τέχνη», η οποία  λειτούργησε στο Δημόσιο Πειραματικό ΙΕΚ Καρδίτσας τα εκπαιδευτικά έτη 2019-20 και 2020-21 εγκαινιάστηκε απόψε (2/11) το βράδυ στο ισόγειο του Μουσείου Πόλης Καρδίτσας.

Κ. Γκαρνάκης: Οι αρτοποιοί βρίσκονται σε απόγνωση - Επίκειται σύσκεψη για να παρθούν αποφάσεις

Κατάσταση που έχει φθάσει στο απροχώρητο χαρακτηρίζουν το κόστος παραγωγής οι αρτοποιοί της Καρδίτσας, δια μέσω του προέδρου τους κ. Γκαρνάκη, που μίλησε στο KarditsaLive.Net.

Συνελήφθη γιατρός για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ σε αθλητές και για απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ

 Συνελήφθη χθες στην Αττική από τη διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας με τη συνδρομή επιθεωρητών του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), γιατρός κατηγορούμενη για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές, καθώς και για απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ