.
.
.
.
.

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ την εβδομάδα 21-25 Νοεμβρίου

Την έναρξη, στις 25 Νοεμβρίου, της διαδικασίας της καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Δεκεμβρίου, που θα ολοκληρωθεί τη μεθεπόμενη εβδομάδα, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την εβδομάδα 21-25 Νοεμβρίου.

Προβληματικές οι τουαλέτες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων

Τον προβληματισμό γονέων που τα παιδιά τους πηγαίνουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων, για την κατάσταση που βρίσκονται οι τουαλέτες, μετέφερε ο κ. Βασίλης Αγγελόπουλος, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Basket League: Ήττα αναμενόμενη από τον Παναθηναϊκό για τον ΑΣΚ - Κέρδος οι φίλαθλοι που γέμισαν το "Γ. Μπουρούσης"

Σε ένα κατάμεστο κλειστό "Γ. Μπουρούσης" ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα το απόγευμα της Κυριακής  (20/11) απέναντι στον Α.Σ. Καρδίτσας που προσπάθησε για το καλύτερο αλλά η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής.

Γ' Εθνική μπάσκετ: Ήττα στα Τρίκαλα για τους Τιτάνες - Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Γ.Σ. Σοφάδων

Στα Τρίκαλα σταμάτησε το σερί των Τιτάνων Παλαμά το απόγευμα της Κυριακής (20/11) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ενώ η έτερη ομάδα του νομού δεν αγωνίστηκε λόγω κρουσμάτων COVID-19 που είχαν εντοπιστεί σε αθλητές της.

SL2: "Διπλά" για ΠΑΟΚ Β' και Απόλλων Λάρισας - Νίκη εντός για Μακεδονικό

Άλλους τρεις αγώνες για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2 είχαμε να πραγματοποιούνται το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τους αγώνες σε Αλκαζάρ και Απ. Νικολαΐδης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ