.
.
.
.
.

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο Δ.Α.Σ. για τα αποτελέσματα στο Ν.Τ. Καρδίτσας ΑΔΕΔΥ

Ευχαριστούμε όλους τους/τις εκλεγμένους αντιπροσώπους των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού Καρδίτσας που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ και την ανέδειξαν σε  δεύτερη δύναμη με ταυτόχρονη σημαντική αύξηση σε ποσοστό.

Ιλαρά: ΠΟΥ και CDC προειδοποιούν ότι δεκάδες εκατομμύρια παιδιά κινδυνεύουν

Η εμβολιαστική εκστρατεία κατά της ιλαράς -- μιας δυνητικά θανατηφόρας ασθένειας -- έχει μειωθεί παγκοσμίως λόγω της πανδημίας Covid-19, θέτοντας εκατομμύρια παιδιά σε κίνδυνο, υπογραμμίζεται σε έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Ευάγγελου Καψιώτη

Τελούμε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Ευάγγελου Καψιώτη.

Κηδεύτηκε ο ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., Λάμπρος Μαργαρίτης

Το ύστατο χαίρε στον ομότιμο καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Λάμπρο Μαργαρίτη, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, απηύθυναν το μεσημέρι  της Τετάρτης (23/11) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, η ακαδημαϊκή κοινότητα, ο νομικός κόσμος, φοιτητές-σπουδαστές του, φίλοι και οι οικείοι του, εκφράζοντας την αγάπη, την ευγνωμοσύνη, τις ευχαριστίες σε μια χαρισματική προσωπικότητα της νομικής επιστήμης .

Ανακοινώθηκαν νέα δρομολόγια για τη μεταφορά ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας γνωστοποιούνται νέες ημερομηνίες και ώρες μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών από την περιοχή του Μουζακίου στον Τύμπανο της Αργιθέας όπου και θα εγκατασταθούν.

«Εμάς μας νοιάζει»: Ηχηρό μήνυμα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Με το μήνυμα «Εμάς μας νοιάζει», ξεκινά η ενημερωτική καμπάνια της Περιφέρειας Θεσσαλίας -Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων,  για  την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ