.
.
.
.
.

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Διέλυσε το αυτοκίνητό του επειδή δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά της!

Του άφηνε σημειώματα ερωτικού περιεχομένου στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, ομολογώντας τα αισθήματά της για αυτόν, αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν στα ...κελεύσματά της να συνάψουν σχέση.

Οστά ζώων, αρχαία νομίσματα και σπόροι φρούτων βρέθηκαν στο αποχετευτικό σύστημα κάτω από το Κολοσσαίο

Μια έρευνα στο αποχετευτικό σύστημα κάτω από το Κολοσσαίο, η οποία διήρκησε περίπου έναν χρόνο, έφερε στο φως ευρήματα που βοήθησαν τους ερευνητές να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο των εκδηλώσεων και τις συνήθειες των θεατών.

Περισσότεροι από 20.000 θάνατοι στη Δυτική Ευρώπη συνδέονται με τους θερινούς καύσωνες

Οι θερινοί καύσωνες στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και τη Βρετανία οδήγησαν σε περισσότερους από 20.000 «υπερβάλλοντες» θανάτους, σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και περιλαμβάνει συγκεντρωτικά, επίσημα στοιχεία.

2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας: "Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Καλαμπάκα"

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας στην Καλαμπάκα και στη μονή Κορμπόβου. 58 μικροί μαθητές, με τη συνοδεία της διευθύντριας κ. Τσατσαρώνη Βασιλικής και των εκπαιδευτικών Γαρίτου Αντιγόνης, Τζιατζιάφη Δημήτρη και Τσιαντή Αναστασίας, επισκέφτηκαν αρχικά τη μονή Κορμπόβου στα Τρίκαλα, όπου θαύμασαν την αρχιτεκτονική, τα εκθέματα και το εργαστήρι υφαντικής της μονής και ενημερώθηκαν για την ιστορία και τη λειτουργία της.

Σπύρος Λάππας: "Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών"

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με απόφασή της στις 17 Δεκεμβρίου 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Έπεσαν οι υπογραφές για την αναβάθμιση της σιδηροδρομικής σύνδεσης Παλαιοφάρσαλος - Καλαμπάκα

Σε φάση κατασκευής εισέρχεται πλέον και η αναβάθμιση της σιδηροδρομικής σύνδεσης Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα, ενός έργου μείζονος σημασίας για τον εκσυγχρονισμό του εθνικού σιδηροδρομικού δικτύου.

Ημερίδα την Κυριακή (27/11) από Σύλλογο Γυναικών Παλαμά και ΔΟΠΑΠΑΠ με θέμα «Παιδική Κακοποίηση»

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαµά σας καλεί σε ηµερίδα µε θέµα «Παιδική Κακοποίηση» την Κυριακή 27 Νοεµβρίου 2022 & ώρα 5:00 µ.µ. στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήµου Παλαµά.

Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας: Μουσική Εκδήλωση την Παρασκευή (25/11) στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Ο Δήμος Καρδίτσας και το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών σας προσκαλούν σε μουσική εκδήλωση την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 8:00 μμ στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς.

Μήνυμα Βουλευτή Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσού για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Η 25η Νοεμβρίου, η διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, είναι μια μέρα που μας κάνει να αναλογιστούμε την ατομική μας ευθύνη απέναντι σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ