.
.
.
.
.

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022

Γαλλία: Δύο νεκροί, εκ των οποίων ο ένας Ρώσος επιχειρηματίας, από συντριβή ελικοπτέρου

Δύο άνδρες, ένας Ρώσος και ένας Γάλλος, σκοτώθηκαν σήμερα όταν ελικόπτερο συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες στη Βιλφράνς-σιρ-Μερ, στη νοτιοανατολική Γαλλία, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία και τις αρχές της περιφέρειας.

Καρδίτσα: Παρέμβαση του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας στην κεντρική πλατεία για τη βία κατά των γυναικών (+Φωτο +Βίντεο)

Παρέμβαση με διανομή φυλλαδίων με θέμα τη βία σε βάρος των γυναικών, τις γενεσιουργές αιτίες του φαινομένου και τις διεκδικήσεις που οφείλει να θέσει σε προτεραιότητα το γυναικείο κίνημα στη χώρα μας πραγματοποιήσαν το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας μέλη του Συλλόγου  Γυναικών Καρδίτσας και των Ομάδων Γυναικών Καλλιθήρου «Αγγελική Φυτσιλή» και Ταμασίου που είναι και  μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

Παρατείνεται μέχρι 15.1.2023 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης

Με τροπολογία των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης παρατείνεται μέχρι και την 15η Ιανουαρίου 2023 η προθεσμία υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (δηλώσεις Πόθεν Έσχες). 

Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» τα ισόβια 46χρονος Βούλγαρος που σκότωσε συμπατριώτη του - βιαστή της κόρης του

«Έσπασε» τα ισόβια 46χρονος από τη Βουλγαρία που κατηγορείτο ότι σκότωσε με τσεκούρι 53χρονο συμπατριώτη του, ως αντίποινα, επειδή είχε βιάσει την 29χρονη κόρη του.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για τον ορισμό διαιτητή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β'

Με έκπληξη διαπιστώσαμε στους χθεσινούς ορισμούς διαιτητών πως διαιτητής της αυριανής μας αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. Β’ ορίσθηκε ο κ. Χρήστος Κακουλίδης του συνδέσμου Θράκης.

Δήμος Μουζακίου: «Σπάστε τη σιωπή» το μήνυμα της πορείας ενάντια στη βία κατά γυναικών

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με απόφαση της στις 17 Δεκεμβρίου 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών ώστε να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ