.
.
.
.
.

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022

Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν. Καρδίτσας: «Όλοι στον αγώνα - Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη"

Να σημάνει συναγερμός. Η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή το νομοσχέδιο οδοστρωτήρα για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη που σαρώνει ό,τι έχει απομείνει από το δικαίωμα του λαού μας στη δωρεάν υγεία.

Κ. Γκαβογιάννης: "Τάξη στη λαϊκή αγορά"

Η λαϊκή αγορά είναι το σήμα κατατεθέν της κάθε πόλης. Το ίδιο σημαίνει και για την Καρδίτσα, επομένως η εύρυθμη λειτουργία της αποτυπώνει το κύρος των αρχών της πόλης, αποδεικνύοντας πως μεριμνούν προς όφελος όλων. Μεριμνούν προς όφελος των καταναλωτών, προς όφελος των πολιτών και εν τέλει προς όφελος της πόλης.

Ιωάννινα: Ατύχημα με φορτηγό που μετέφερε ζώα - Κλειστή και στα δύο ρεύματα η Εγνατία

Κλειστή και στα δύο ρεύματα είναι από τις 6 το απόγευμα η Εγνατία Οδός, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου, λίγο πριν το Μέτσοβο, λόγω εκτροπής φορτηγού που μετέφερε ζώα.

Ολοταχώς για “sold out” οδεύει η λίμνη Πλαστήρα για την εορταστική περίοδο

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα για να περάσουν τμήμα της εορταστικής περιόδου στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, που τείνει να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμός.

Δημ. Παπακώστας: "Αφιέρωμα στην Μνήμη του πατριώτη μας -καθηγητή Ποινικού Δικαίου Α.Π.Θ.- Λάμπρου Χρ. Μαργαρίτη"

Από το αρχείο καλού αδελφικού φίλου του , δημοσιεύουμε σπάνιες φωτογραφίες από τα μαθητικά χρόνια του αείμνηστου καθηγητή ποινικού δικαίου και ποινικής δικονομίας -άξιου πατριώτη Βραγκιανίτη :Λάμπρου Μαργαρίτη -του Χρήστου και Καλλιοπης από Νεχώρια θεσσαλικών Βραγκιανών Αργιθέας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ