.
.
.
.
.

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 5χρονος από φωτιά σε διαμέρισμα στον Κολωνό - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Στο Αττικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται διασωληνωμένο το πεντάχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής χωρίς τις αισθήσεις του σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στον Κολωνό στην οδό Αλκυόνης. 

Παροπλισμένα και εκτεθειμένα τα σπιτάκια που αγόρασαν Δήμος και ΕΒΕ για το "Μαγεμένο Δάσος"

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο χώρο του Παυσιλύπου για το στήσιμο του θεματικού πάρκου, το θέμα του οποίου φέτος είναι εμπνευσμένο από τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών Πίτερ Παν και τη «Χώρα του Ποτέ».

Πληρωμές άνω των 2 δις ευρώ από e-Ε.Φ.Κ.Α., Ο.Π.Ε.Κ.Α. και Δ.ΥΠ.Α.

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων Δεκεμβρίου, την προκαταβολή σύνταξης για τον ίδιο μήνα και την πληρωμή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για το Νοέμβριο στις 30 του μήνα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των καταβολών για την εβδομάδα 28 Νοεμβρίου-2 Δεκεμβρίου.

Με επιτυχία η ημερίδα στην Καρδίτσα με θέμα: "Μιλάμε για τον Αυτισμό"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Αυτισμού Δυτικής Θεσσαλίας (με συνδιοργάνωση της περιφέρειας Θεσσαλίας, περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας) η πρώτη ημερίδα στην πόλη μας με θέμα Μιλάμε για τον Αυτισμο στην αίθουσα του ξενοδοχείου Κιεριον.

Δημ. Παπακώστας: Ανταλλαγή απόψεων με Κ. Αγοραστό για χωματόδρομους σε περιφερειακό οδικό δίκτυο

Στο περιθώριο της όμορφης πετυχημένης εκδήλωσης για τα 141 χρόνια Ελευθερίας της Θεσσαλίας από οθωμανικό ζυγό, έγινε μια έντονη συζήτηση με τον θεσσαλό ηγέτη Κώστα Αγοραστό ενώπιον Βραγκιανιτων κ άλλων Θεσσαλών μπροστά στη Βουλή - με θέμα τους κεντρικούς σχολικούς δρόμους διαπεριφερειακής ευθυνης , αντηλλαγησαν αλήθειες και επιχειρήματα χωρίς περιστροφές και τυπικές αβρότητες.

Θεσσαλονίκη: Έχασε τη μάχη η 21χρονη που νοσηλευόταν μετά από τροχαίο - Δώρισε τα όργανά της η οικογένεια

"Έφυγε" από τη ζωή η 21χρονη που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου μετά με βαριά τραύματα που προκλήθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην Εγνατία όταν την παρέσυρε με αυτοκίνητο και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, 26χρονος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ