.
.
.
.
.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Β. Τσιάκος στο Δ.Σ. Καρδίτσας: Καμία θετική εξέλιξη στο θέμα των εργαζομένων του ΔΟΠΑΚ

Απόλυτη στασιμότητα χαρακτηρίζει το θέμα της μεταφοράς εργαζομένων του Δ.Ο.Π.Α.Κ. στο Δήμο Καρδίτσας με την εικόνα που παρουσιάστηκε, κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, να είναι περισσότερο αρνητική ως προς την εξέλιξη της προσπάθειας.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Ανέβασαν τους τόνους οδοφωτισμός και κακοτεχνίες στην κεντρική πλατεία

Μπορεί κατά τη διάρκεια της συζήτησης των θεμάτων ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση της Δευτέρας (28/11) να μην «κουνήθηκε φύλλο» στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, δεν συνέβη όμως το ίδιο και κατά την διάρκεια των ερωτήσεων και της ενημέρωσης.

Ψήφισμα του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας: "Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο - έκτρωμα της κυβέρνησης για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη"

Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του λαού μας συνεχώς χειροτερεύει. Η λειτουργία των δημόσιων μονάδων Υγείας βρίσκεται στο «κόκκινο».

Λειτουργία νέας ειδικότητας και νέου τομέα στα ΕΠΑΛ ενέκρινε το Δ.Σ. Καρδίτσας

Θετική ήταν η ανταπόκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας στη συνεδρίαση της Δευτέρας (28/11) στην πρόταση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για τη λειτουργία μίας νέας ειδικότητας και ενός τομέα,  για δύο από  τα ΕΠΑΛ που λειτουργούν στο Δήμο Καρδίτσας.

Πρόταση της τελευταίας στιγμής για συνένωση συστεγαζόμενων σχολείων της Καρδίτσας

Με την πρόταση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για κατάργηση δύο νηπιαγωγείων, του 27ου και του 40ου, αλλά την διατήρηση του δημοτικού σχολείου Κρύας Βρύσης σε 4θέσιο, συμφώνησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ