.
.
.
.
.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Ευθ. Λέκκας για τους σεισμούς στη ν. Εύβοια: "Είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά και πρέπει να περιμένουμε"

"Θα συνεχιστεί η δραστηριότητα. Πρέπει να πάρουμε το χρόνο μας για να δούμε τι γίνεται γιατί πρόκειται για ένα ρήγμα που δεν εμφανίζεται στην επιφάνεια",

Συμμετοχή του Ε.Β.Ε. Καρδίτσας στον εορταστικό στολισμό της Καρδίτσας (με 14.000 ευρώ) και των Σοφάδων (με 3.500 ευρώ)

Τη συμμετοχή του ΕΒΕ Καρδίτσας στον εορταστικό στολισμό της πόλης για την αγορά φωτιστικών στοιχείων και φωτεινού διακόσμου ενέκρινε κατά πλειοψηφία το ΔΣ του Επιμελητηρίου στην αποψινή του (29/11) συνεδρίαση κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα του Δήμου Καρδίτσας.

Οριστικοποιήθηκε για τις 3 Δεκεμβρίου η εκδήλωση του ΕΒΕ για το παρεμπόριο

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωί στην αίθουσα του Επιμελητήριου θα πραγματοποιηθεί τελικά η ειδική εκδήλωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων με τη συμμετοχή της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α).

ΕΒΕ Καρδίτσας: Στις 15 Δεκεμβρίου οι αποφάσεις για την επόμενη έκθεση (+Φωτο +Βίντεο)

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας θα συζητηθεί η διοργάνωση της Thessaly EXPO 2023 προκειμένου να τεθούν επί τάπητος και να εξεταστούν όλα τα δεδομένα, τόσο σε σχέση με την αποτίμηση της φετινής πρώτης διοργάνωσης ακόμα και να συζητηθούν διεξοδικότερα οι ενστάσεις που υπάρχουν για την μορφή, το όνομα ή ακόμη και το αν η έκθεση θα πρέπει να παραμείνει ετήσια ή να διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια.

3ο Thessaly Wine Festival την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στον Βόλο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει το Thessaly Wine Festival που διοργανώνεται την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στον πολυχώρο εκδηλώσεων Ergon Showground (Πολυχώρος Τσαλαπάτα), στο Βόλο από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Σωματεία και Φορείς της Καρδίτσας: "Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα της κυβέρνησης για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη"

Στη σημερινή πλατιά σύσκεψη σωματείων εργαζομένων, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, γυναικών και άλλων φορέων, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά η κάθετη αντίθεσή τους για το νομοσχέδιο που έχει καταθέσει η κυβέρνηση στη βουλή που σκοπό έχει να διαλύσει ό,τι έχει απομείνει όρθιο από το δημόσιο σύστημα υγείας.

Σε «Χρήστος Διαμαντής» μετονομάζεται η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Φυλακτής

Το όνομα του αδικοχαμένου Χρήστου Διαμαντή που έφυγε σε ηλικία 34 χρονών θα φέρει από δω και πέρα η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Φυλακτής, απ’ όπου και η καταγωγή του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ