Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022

ΟΠΕΚΑ: Τα επιδόματα και έκτακτη οικονομική ενίσχυση πληρώνονται στις 20 Δεκεμβρίου

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε ότι στις 20 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν τα επιδόματα του Οργανισμού, ενώ παράλληλα την ίδια ημερομηνία θα καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε συγκεκριμένες κατηγορίες δικαιούχων, σύμφωνα με κυβερνητική απόφαση.

Πικετοφορία ενάντια στον προϋπολογισμό και την ακρίβεια (+Φωτο +Βίντεο)

«Ο νέος προϋπολογισμός προβλέπει νέες αυξήσεις φόρων για το λαό που θα ξεπεράσουν τα 50 δις ευρώ την ίδια στιγμή που μοιράζει στους επιχειρηματικούς ομίλους 14 δις ευρώ.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών & εκδηλώσεων 17-18 Δεκεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 5:30΄μ.μ., θα παραστεί στη μουσικοθεολογική εκδήλωση, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Φαρσάλων «Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός»

Ταμείο Ανάκαμψης: Δημοπρατούνται 5 νέοι κόμβοι στην Π.Ε. Καρδίτσας και 1 στην Π.Ε. Λάρισας - Επιπλέον εργασίες οδικής ασφάλειας

Νέα έργα οδικής ασφάλειας, συνολικού προϋπολογισμού 24 εκατομμυρίων ευρώ εντάχθηκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης και δημοπρατούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Άγνωστοι "λεηλάτησαν" τον ξενώνα της Καστανιάς!

Την χρόνια εγκατάλειψη του ξενώνα Καστανιάς εκμεταλλεύθηκαν άγνωστοι "γδυνοντάς" τον εσωτερικά ενώ προκάλεσαν και κασταστροφές στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν ότι πιο πολύτιμο υπήρχε.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ