.
.
.
.

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

Συμφώνησαν οι χώρες της ΕΕ για το πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο

Η Πολωνία αποδέχθηκε τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ανώτατο όριο τιμής των 60 δολαρίων για το ρωσικό πετρέλαιο που μεταφέρεται μέσω θαλάσσης, επιτρέποντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση να προχωρήσει στην επίσημη έγκριση της συμφωνίας το Σαββατοκύριακο, δήλωσε σήμερα ο πρέσβης της Πολωνίας στην ΕΕ Αντρέι Σάντος.

1 πρόσληψη συμβασιούχου, ειδικότητας "Χειριστών μηχανημάτων" στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 1 ατόμου γνωστοποίησε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα για κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου που προέκυψαν από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή στις 18 και 19/09/2020 και τις νέες κατολισθήσεις και προβλήματα που προκύπτουν με κάθε νεροποντή ως απόρροια της προαναφερθείσας θεομηνίας επερχόμενου χειμώνα και της πλήρους υποστελέχωσης του Δήμου.

Στο Νοσοκομείο Καρδίτσας κατέληξαν τα …αδιάθετα κλινοσκεπάσματα (δωρεών) λόγω του "Ιανού"

Στην προσφορά προς το Νοσοκομείο Καρδίτσαςαδιάθετου υγειονομικού υλικού από το Κοινωνικό Φαρμακείο προχώρησε πρόσφατα η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας.

Γ. Γεωργαντάς: Ανοίγει την επόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα για την αγορά ζωοτροφών

Την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους δικαιούχους των 89 εκατ. ευρώ για την αγορά των ζωοτροφών όπως δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς σε παρέμβασή του στην ημερίδα για το Στρατηγικό Σχέδιο της Νέας ΚΑΠ που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια του δήμου Κιλελέρ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ