.
.
.
.
.

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022

Φυλλάδιο και ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο ενόψει εκθέσεων ετοιμάζει το Επιμελητήριο

Δύο πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας σε εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές και στοχεύουν στην εξωστρέφεια ενέκρινε το ΔΣ του ΕΒΕ στην τελευταία του συνεδρίαση, έπειτα από σχετικές εισηγήσεις του κ. Πετρ. Παπαδάκου.

Πιθανές καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων στο σιδηροδρομικό τμήμα Λάρισα - Θεσσαλονίκη

Για πιθανές καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων στο σιδηροδρομικό τμήμα από Λάρισα έως Θεσσαλονίκη ενημερώνει η Hellenic Train το βράδυ των Χριστουγέννων.

Προκηρύχθηκε έργο αντιπλημμυρικής προστασίας παρόχθιων εκτάσεων του Ενιπέα

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας «βγήκε στον αέρα» η διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας που αφορά στην «αντιπλημμυρική προστασία παρόχθιων εκτάσεων των κοιτών του Ενιπέα από τον Μεσογειακό κυκλώνα Ιανός», συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ.

Μεταφορά σε τομεακό πρόγραμμα του ΥΠ.ΕΣ. για τρία έργα Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμου Καρδίτσας

Από το εθνικό σκέλος του ΠΔΕ στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Εσωτερικών, μεταφέρονται 19 έργα πανελλαδικά, ανάμεσα στα οποία και 3 της Δ.Ε.Υ.Α. και του Δήμου Καρδίτσας.

Δημ. Παπακώστας: "Θεάρεστη πράξη αλληλεγγύης για αξιοπρεπή κηδεία του πατριώτη Βραγκιανίτη Ροβέρτου…"

Παραμονή Χριστουγέννων τελέστηκε η κηδεία του αγαπητού φίλου πατριώτη -δημότη Αχελωου Αργιθέας- Ροβέρτου Αθαν Καλοζάκη -που έφυγε στ άστρα 68 ετων ξαφνικά και ενώ ετοίμαζε τα δικαιολογητικά για έγκριση βοηθήματος απόρου ανασφάλιστου υπερηλίκου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ