.
.

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022

Παράταση στις αιτήσεις των υποψηφίων Διευθυντών στα σχολεία - Πως κινούνται οι αιτήσεις στα σχολεία του ν. Καρδίτσας

Παρατάθηκε μέχρι 9 Ιανουαρίου του 2023, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών για πλήρωση θέσεων Διευθυντών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου: Σε εξέλιξη το φαινόμενο στα Ψαχνά Ευβοίας

Σε συνεχή παρακολούθηση από τα εθνικά δίκτυα σεισμογράφων και επιταχυνσιογράφων βρίσκεται η εξέλιξη της σεισμικής ακολουθίας στην περιοχή των Ψαχνών Εύβοιας, όπου εκδηλώθηκε σήμερα (28/12) σεισμική δόνηση μεγέθους 4.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

16η (!) παράταση για το έργο ύδρευσης της Ανατολικής πλευράς του νομού από τη λίμνη Σμοκόβου

Άλλη μία παράταση, την 16η έλαβε το έργο "Ύδρευση της Ανατολικής πλευράς του νομού από τη λίμνη Σμοκόβου" μετά από νέα απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Υπεγράφη η ΚΥΑ για την αύξηση των κύριων συντάξεων από 1ης Ιανουαρίου 2023

Υπεγράφη από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη η απόφαση για την αύξηση των κύριων συντάξεων από 1ης Ιανουαρίου 2023.

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Ζιάκα

Τελούμε τo Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της κοινότητας Μελισσοχωρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και θείας Σταυρούλας Ζιάκα.

Ευχές και δώρα στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Καρδίτσας από τον Αντιπεριφερειάρχη

‘’Να ανθίζουν παντού παιδικά χαμόγελα’’, αυτή ήταν η ευχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου, ο οποίος επισκέφτηκε την παιδιατρική κλινική του Γ.Ν.Κ με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας Δημήτρη Αναγνωστόπουλο και την πρόεδρο του ΠΕΠΙΣ της Περιφέρειας Θεσσαλίας κα Λία Ρογγανάκη.

Ευχαριστήριο στον κόσμο που συμπαραστάθηκε και τίμησε τη μνήμη της μητέρας μας, Δέσποινας Πασχαλίδου

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας και τίμησαν, με οποιονδήποτε τρόπο την μνήμη της αγαπημένης  μας μητερας, Δέσποινας Πασχαλίδου.

Με παρουσία και φιλάθλων του Ηρακλή η αναμέτρηση της Αναγέννησης στο Δημοτικό Στάδιο

Με την παρουσία έως 200 φιλάθλων του Ηρακλή (εφόσον το επιθυμούν) θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Αναγέννησης της 3ης Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14.45 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ