.
.

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022

Σε εξέλιξη η γιορτή της αγοράς στο κέντρο της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) στο κέντρο της πόλης, όπου στο ήδη γιορτινό κλίμα των ημερών ήρθε να προστεθεί η δράση «Μια γιορτή μια αγορά» που υλοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο.

Διανομή τροφίμων για άπορες οικογένειες από Δήμο Μουζακίου και Αντιπεριφέρεια

Μια σημαντική δράση στήριξης απόρων ετούτες τις Άγιες μέρες, πραγματοποίησαν από κοινού σήμερα (Πέμπτη 29/12/2022) το πρωί, στο «Σπίτι της Αγάπης», στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου Μουζακίου παρουσία των εφημέριων π. Λάζαρου Κουτσογιάννη και π. Ηλία Καναβού, ο Δήμος με την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας.

Θα αργήσουν να γίνουν …. «πράσινα» τα ΤΑΞΙ στην Καρδίτσα

Αναιμικό έως ανύπαρκτο είναι το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ της Καρδίτσας για την δράση «ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑΞΙ» που θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Τράπεζα της Ελλάδος: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Νοέμβριο 2022

Μείωση κατά 409 εκατ. ευρώ παρουσίασαν, το Νοέμβριο του 2022, οι καταθέσεις των νοικοκυριών και των ιδιωτικών μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, έναντι αύξησης κατά 121 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος στο 4,2% από 4,3% τον προηγούμενο μήνα.

Περιορισμό στη χρήση τζακιών και ξυλόσομπων, συστήνει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Περιορισμό στη χρήση  τζακιών  και ξυλόσομπων και καύση μόνο εγκεκριμένων υλικών συστήνει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δεδομένου ότι τις βραδινές ώρες και ιδιαίτερα όταν επικρατούν συνθήκες άπνοιας και υψηλής σχετικής υγρασίας καταγράφεται αύξηση των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων μικροσωματιδίων  PM 10 και ΡΜ 2,5 στην ατμόσφαιρα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ