.
.
.
.

Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Να κατασκευαστεί επιτέλους ο νέος και ασφαλής δρόμος Ελασσόνας - Κοζάνης"

Ο ακατάλληλος και επικίνδυνος δρόμος Ελασσόνας μέχρι τα όρια με την Π.Ε Κοζάνης, έπρεπε να είχε κατασκευαστεί εκ’ νέου, εδώ και δύο δεκαετίες, με σύγχρονες προδιαγραφές, όπως και η παράκαμψη της Ελασσόνας.

Διοίκηση Προοδευτικής για Γιάννη Μάγγο: "Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με αυτόν στη θέση του προπονητή..."

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο γνωστοποίησε η διοίκηση της Προοδευτικής μετά την ήττα με 0-4 από την Κηφισιά με ένα ύφος γραφής ωστόσο που δεν συνηθίζεται σε σχετικές ανακοινώσεις.

Γ' Εθνική μπάσκετ: Αγχωτικά αλλά νίκη για το Γ.Σ. Σοφάδων - Ηττήθηκαν οι Τιτάνες στον Αλμυρό

Δυσκολεύθηκε αλλά κατάφερε να κρατήσει το αήττητο ο Γ.Σ. Σοφάδων μετά από δύο αγωνιστικές που είχε υγειονομικό ρεπό ενώ οι Τιτάνες γνώρισαν την ήττα στην έδρα του Αλμυρού.

Ν. Αφρική: 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Γιοχάνεσμπουργκ από πλημμύρα

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας μικρός ποταμός υπερχείλισε ξαφνικά στο πολεοδομικό συγκρότημα του Γιοχάνεσμπουργκ, που επλήγη χθες Σάββατο από ισχυρές καταιγίδες, και τα συνεργεία διάσωσης εξακολουθούν να αναζητούν πολλούς αγνοούμενους, δήλωσαν σήμερα οι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης.

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ την εβδομάδα 5-9 Δεκεμβρίου

Από την Δευτέρα 5 ως και τις 9 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν 131,6 εκατ. ευρώ σε 291.575 δικαιούχους στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ, της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Δεν θα διανεμηθούν γεύματα σε επιπλέον σχολεία του ν. Καρδίτσας - Άγνωστη η «μοίρα» των 900 ημερησίως που περίσσευαν

Τα 25 σχολεία των Δήμων Καρδίτσας και Σοφάδων, που από τις 17 Οκτωβρίου άρχισαν να διανέμονται γεύματα στους μαθητές τους, δεν πρόκειται να αυξηθούν, παρότι υπήρξε περίσσευμα 900 γευμάτων από τον αρχικό προγραμματισμό για το νομό Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ