.
.
.
.
.

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022

«Διαδικτυακή Κοπή Βασιλόπιτας 2022 των Θεσσαλών Ευρώπης»

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. και οι Σύλλογοι-Μέλη συναντήθηκαν μέσω τηλεδιάσκεψης και σε ευχάριστο κλίμα μακριά από την πατρίδα τους, έκοψαν την Βασιλόπιτά τους για το 2022.

«Όχι» του Δ.Σ. Παλαμά στην παύση των ανταποκριτών ΟΓΑ – eΕΦΚΑ

Την πλήρη αντίθεσή τους στην παύση των ανταποκριτών του ΟΓΑ – eΕΦΚΑ εξέφρασαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά κατά την αποψινή (10/2) συνεδρίασή του ομοφωνώντας στην έκδοση σχετικού ψηφίσματος, όπου εξηγούν τους λόγους της αντίθεσής τους και ζητούν την άρση της σχετικής απόφασης του Διοικητή του ΕΦΚΑ.

Αναστάτωση στο δρομολόγιο αμαξοστοιχίας από Καλαμπάκα προς Αθήνα με επιβάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το δρομολόγιο «885» από Καλαμπάκα για Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (10/2), καθώς επιβάτης της βρέθηκε χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά covid στον έλεγχο, ωστόσο αρνήθηκε να κατεβεί στο ΣΣ Λιανοκλαδίου.

Ομόφωνη στήριξη στον αγώνα των αγροτών από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά

Την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης προς τους αγρότες και την κινητοποίησή τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά στη συνεδρίαση της Πέμπτης (10/2) έπειτα από σχετική εισήγηση του Δημάρχου κ. Γ. Σακελλαρίου.

Άσκηση ορεινής διάσωσης από την Ε.Ο.Δ. Καρδίτσας στην περιοχή "Καραμανώλη"

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου τα μέλη της ΕΟΔ Καρδίτσας πραγματοποίησαν άσκηση ορεινής διάσωσης στην περιοχή Καραμανώλη, όπου αποτελεί βάση ετοιμότητας και ‘’ορμητήριο’’ ασκήσεων/εκπαιδεύσεων τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Γ. Σακελλαρίου στο Δ.Σ.: Εντός χρονοδιαγράμματος, αν και με καθυστερήσεις, το έργο της πλατείας Παλαμά

Ερώτηση για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου που εκτελείται στην κεντρική πλατεία του Παλαμά για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή της υπέβαλε κατά την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Αρ. Πολυγένης.

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας η συμμετοχή σε τρείς διεθνείς εμπορικές εκθέσεις

Σε τρείς κορυφαίες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις του αγροδιατροφικού τομέα συμμετέχει το πρώτο εξάμηνο του 2022 η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα τέσσερα θεσσαλικά Επιμελητήρια, με στόχο την προβολή των τοπικών ποιοτικών προϊόντων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας  των μικρών θεσσαλικών επιχειρήσεων.

Αναβλήθηκε το Γ.Σ. Σοφάδων - Γ.Σ. Αλμυρού λόγω κρουσμάτων COVID-19

Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 σε αθλητές του σωματείου ΓΣ Σοφάδων, ο αγώνας ΓΣ Σοφάδων – ΓΣ Αλμυρού για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος Όμιλος) της 13ης Φεβρουαρίου αναβλήθηκε από την διοργανώτρια και ορίστηκε να διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου και ώρα 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Σοφάδων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ