.
.

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022

Καλύπτεται προσωρινά και η δεύτερη θέση στο Περιφερειακό Ιατρείο Ανθηρού

Στην προσωρινή κάλυψη και της δεύτερης θέσης αγροτικού γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Ανθηρού Αργιθέας που παραμένει κενή από τις 21 Δεκεμβρίου 2021 προχώρησε η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ Καρδίτσας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης (16/2)

Οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ Καρδίτσας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ την Τετάρτη 16/2/2022 αντιδρώντας στην εμπλοκή ιδιωτών στη Δημόσια κοινωνική ασφάλιση που επιχειρείται με το υπό ψήφιση αντισυνταγματικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Γ. Κωτσός: «Λύνεται το ζήτημα των Νέων Αγροτών για τις κηπευτικές καλλιέργειες»

Με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη πραγματοποίησε συνάντηση ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός όπου έθιξε στον κ. Παπαγιαννίδη θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο και το Νομό Καρδίτσας.

Στο μπλόκο της Νίκαιας Τσίπρας – Κουτσούμπας

Θετικά αναμένεται να ανταποκριθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλ. Τσίπρας στο αίτημα που απέστειλε προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων – παράλληλα με τι αίτημα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό -  να επισκεφθούν τα αγροτικά μπλόκα.

Υπεγράφη η σύμβαση για την επέκταση του ΧΥΤΑ Σκοπέλου

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον Δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση την Προγραμματική Σύμβαση κατασκευής νέου κυττάρου στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Σκοπέλου, προϋπολογισμού 1.410.000 ευρώ.

Ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων στη Γλώσσα Σκοπέλου

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό και τον Δήμαρχο Σκοπέλου Στ. Περίσση η Προγραμματική Σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων στη Γλώσσα Σκοπέλου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ