.
.

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022

Σε απολογία κλήθηκαν η ΠΑΕ Αναγέννηση και παράγοντες της ομάδας

Η ΠΑΕ Αναγέννηση και τρεις παράγοντες της ομάδας είναι ανάμεσα στους κληθέντες σε απολογία για όσα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης της περασμένης Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την Καβάλα.

Κινητοποίηση από το Σύλλογο Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετείχε σήμερα Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στην εξαγγελθείσα από την ΑΔΕΔΥ στάση εργασίας με αφορμή το πόρισμα της Διυπουργικής Επιτροπής, με το οποίο μηδενίζεται το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας σε 15.300 υπαλλήλους που το λαμβάνουν σήμερα και περικόπτεται δραστικά σε δεκάδες χιλιάδες άλλους.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για φαινόμενα απάτης μέσω σεξουαλικής εκβίασης

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα περιπτώσεις διεθνούς απάτης γνωστής ως «απάτη μέσω σεξουαλικής εκβίασης – “sextortion scam”» που εκδηλώνεται με μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάφορους αποδέκτες, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, με σκοπό να τους φοβίσει και στη συνέχεια να τους αποσπάσει χρήματα.

Προδικαστική προσφυγή «μπλόκαρε» και το διαγωνισμό για τη φύλαξη του Νοσοκομείου

«STOP» και στο διαγωνισμό για την ανάθεση της υπηρεσίας φύλαξης του Νοσοκομείου Καρδίτσας που προκηρύχθηκε στις 23 Δεκεμβρίου έβαλε η Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών κάνοντας δεκτή προδικαστική προσφυγή που κατέθεσε εταιρεία που συμμετείχε στο διαγωνισμό,  με το ίδιο σκεπτικό που ακυρώθηκε ο διαγωνισμός του Νοσοκομείου και για την καθαριότητα.

Διαδικασία διαπραγμάτευσης για 4 έργα συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ στο Δήμο Αργιθέας

Με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση θα αναδειχθεί ο ανάδοχος για τέσσερα έργα στο Δήμο Αργιθέας, με συνολικό προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ