.
.
.
.
.

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022

Δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Αναγέννηση, Δημ. Παπαδημητρίου

«Όλοι αυτοί που εδώ και τόσα χρόνια ταλαιπωρούσαν την Αναγέννηση Καρδίτσας και την άφησαν να βολοδέρνει και να διασύρεται εμφανίστηκαν ξανά. Έχω να τους πω και να τους ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Κάλεσμα της Αγωνιστικής Συσπείρωσης σε σύσκεψη για την ακρίβεια

Απευθύνουμε κάλεσμα για σύσκεψη σε όλα τα σωματεία και τους επαγγελματίες, έμπορους, της Καρδίτσας. Σε κάθε συνδικαλιστή, σε κάθε συνάδελφο που “γονάτισε” αντιμετωπίζοντας καθημερινά ένα βουνό από αδιέξοδα: για την υγεία της οικογένειάς του, για την εξασφάλιση του καθημερινού  εισοδήματος για κάθε πλευρά των αντιλαϊκών πολιτικών που εφάρμοσε η τωρινή κυβέρνηση σε συνέχεια των προηγούμενων..

Δήμος Μουζακίου: Ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό του Φ. Στάθη ο Νώντας Γκινής

Την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό "Νέα Πορεία" του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη γνωστοποίησε με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Καραμπέκου ο Νώντας Γκινής.

Η Αθ. Παπακέμου - Κρικώνη νέα Πρόεδρος της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Ν. Καρδίτσας

Η Πρόεδρος της Κοινότητας Προαστίου κ. Αθανασία Παπακέμου- Κρικώνη είναι η νέα Πρόεδρος της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Ν. Καρδίτσας μέχρι τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, έπειτα από τη συγκρότηση σε Σώμα της νέας Διοίκησης που αναδείχθηκε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Φεβρουαρίου.

Καρδίτσα: «Πέφτουν» για χάρη του Περιφερειακού οι αποθήκες στις οδούς Ταυρωπού και Ολύμπου

Μια ακόμα διαδικασία που αφορά το έργο «Παράκαμψης πόλεως Καρδίτσας: Κατασκευή τμήματος της Παράκαμψης Καρδίτσας από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη» που θα ολοκληρώσει τον περιφερειακό δακτύλιο της Καρδίτσας επιλύοντας κυκλοφοριακά προβλήματα και αναβαθμίζοντας λειτουργικά και αισθητικά την ευρύτερη περιοχή παρέμβασης, καθώς και την εξυπηρέτηση του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης ολοκληρώθηκε.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ