.
.
.
.
.

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022

Ουκρανία: O Πούτιν αναγνώρισε την ανεξαρτησία των Ντονέτσκ και Λουχάνσκ

Οκτώ χρόνια μετά την εισβολή και προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας και επιμένοντας στα περί διάπραξης «γενοκτονίας» στο Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την αναγνώριση της ανεξαρτησίας των «λαϊκών δημοκρατιών» του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ εκ μέρους της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σε μία κίνηση που κινδυνεύει να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη στην πρώην σοβιετική δημοκρατία.

Καλέσματα από τις Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων Υγειονομικών Νοσοκομείου - Κ.Υ. και Αγώνα Καθαριστριών Καρδίτσας

Από τις Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων Υγειονομικών Νοσοκομείου και Κ.Υ. Καρδίτσας και Αγώνα Καθαριστριών Καρδίτσας εκδόθηκαν οι ακόλουθες ανακοινώσεις - καλέσματα για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης (23/2) και την κινητοποίηση στην πύλη του νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ξεκινούν στις αρχές Μαρτίου οι ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Καρδίτσας

Ένα ευρύτατο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που αφορά κυρίως μεγάλους κεντρικούς δρόμους της πόλης της Καρδίτσας που αποτελούν τα πιο βασικά τμήματα του οδικού της δικτύου με την μεγαλύτερη κυκλοφορία οχημάτων σε καθημερινή βάση ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Δήμος Καρδίτσας στις αρχές Μαρτίου.

Θεσσαλία: Ξεκίνησε το καινοτόμο μελισσοκομικό πρόγραμμα βασιλοτροφίας

Ξεκίνησε  η υλοποίηση  του  καινοτόμου  προγράμματος  μελισσοκομίας με τίτλο «Αξιοποίηση, διάσωση και βελτίωση γενετικού υλικού μελισσών στη Θεσσαλία», που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Η Αερολέσχη Καρδίτσας έκοψε την πίτα της

Στον χώρο των εγκαταστάσεων της Αερολέσχης Ν Καρδίτσας στο Αεροδρόμιο Μυρίνης με την παρουσία όλων των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου έγινε η κοπή της πίτας της Αερολέσχης απο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Κο Τιμόθεο.

Ανακοίνωση της Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. Καρδίτσας

Δύο μήνες μετά τη «συγκρότηση» του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας,φαίνεται ξεκάθαρα πλέον σε όλους, η μεθοδευμένη προσπάθεια περιχαράκωσης και εκμετάλλευσης των σκοπών του συνδικαλιστικού μας οργάνου.

Σημαντικές επιτυχίες για αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ.Α.Κ. στους χειμερινούς πανελλήνιους αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης

14 αθλητές και αθλήτριες Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) συμμετείχαν στους χειμερινούς πανελλήνιους αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη από 11 έως 13 Φεβρουαρίου 2022, με τη συμμετοχή 37 σωματείων και 550 αθλητών/-τριών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ