.
.
.
.
.

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022

Νέοι διαγωνισμοί για καθαριότητα - φύλαξη του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Στην δημοσιοποίηση νέων  διακηρύξεων  ηλεκτρονικών δημόσιων ανοικτών διαγωνισμών για την ανάθεση των υπηρεσιών καθαριότητας και φύλαξης του Νοσοκομείου Καρδίτσας προχώρησε η Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος έπειτα από την ακύρωση των προηγούμενων διακηρύξεων, στις οποίες υποχρεώθηκε να προβεί συμμορφούμενη με σχετικές αποφάσεις της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών που τους ακύρωναν.

Υποχρεωτική η εκπαίδευση νέων οδηγών στη χρήση αλυσίδων

Το μάθημα της «Ελπίδας»: Μετά τα πρόστιμα, τα επιδόματα και την ταλαιπωρία, ο νομοθέτης προβλέπει την υποχρεωτική εκπαίδευση των οδηγών στη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Εγκύκλιος του Υπουργείου Μεταφορών.

Μελέτες για την αποκατάσταση τριών ναών παραδόθηκαν από την Περιφέρεια στον Μητροπολίτη Ελασσώνος

Τις μελέτες αποκατάστασης Ιερών Ναών που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από το σεισμό του Μαρτίου 2021 παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα.

Υπεγράφη η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό σε κόμβους της Π.Ε. Τρικάλων

Σε υπογραφή της σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό στην Π.Ε. Τρικάλων προχώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός με προϋπολογισμό 248.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από  το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συνάντηση εργασίας της ΑΝ.ΚΑ. με τη διοίκηση του Δήμου Αργιθέας

Ο νέος Διευθυντής της ΑΝΚΑ κ. Βαγγέλης Σακελλαρίου και ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Βασίλης Γανιάς επισκέφθηκαν την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 το Ανθηρό προκειμένου να εξειδικευτούν οι άξονες συνεργασίας για το επόμενο χρονικό διάστημα μεταξύ του αναπτυξιακού φορέα και του Δήμου Αργιθέας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ