.
.
.
.
.

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022

Ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. σε τραυματιοφορέα του Ατρομήτου Παλαμά

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. κατά την τελευταία της συνεδρίαση επέβαλε στον εγκαλούμενο, Γεώργιο Πετρόπουλο, τραυματιοφορέα του σωματείου Ατρόμητος Παλαμά, τις εξής πειθαρχικές ποινές:

Κων. Ξυλομένος: "Οι μεθοδεύσεις του Δημάρχου Καρδίτσας για το Παυσίλυπο και την πλατεία Πλαστήρα"

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου συζητήθηκε με τηλεδιάσκεψη η πρόταση που θα υποβληθεί από το Δήμο Καρδίτσας στο πρόγραμμα ¨Ελλάδα 2.0-Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας¨ για την προμελέτη «Ανάπλαση πάρκου Παυσιλύπου και πλατείας Πλαστήρα».

Καιρός ν. Καρδίτσας: Με χιόνια και βροχές παραδίδει τη "σκυτάλη" στην Άνοιξη ο Χειμώνας!

Με χειμωνιάτικο πρόσωπο μας αποχαιρετά ημερολογιακά ο Χειμώνας και με τον ίδιο τρόπο μας υποδέχεται ο πρώτος της μήνας της Άνοιξης σύμφωνα με τα μετεωρολογικά μοντέλα.

Συνδικάτο Οικοδομών Καρδίτσας: Συμμετοχή στην κινητοποίηση την Πέμπτη 3 Μάρτη

Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Καρδίτσας ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων & Υπαλλήλων με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Νομού Καρδίτσας και δηλώνει συμμετοχή στην κινητοποίηση την Πέμπτη 3 Μάρτη στις 6.30μμ στην Κεντρική Πλατεία.

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα (25/2) το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας με τη συμμετοχή πολιτών που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην πολεμική σύγκρουση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας, αλλά και σε κάθε εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτόν.

Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: Ανακοίνωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, Τρίτη 8 Μαρτίου

Με σύνθημα «Εκμετάλλευση, εκβιασμοί και βία - Ασπίδα προστασίας η πάλη για τη χειραφέτηση και τη γυναικεία ισοτιμία», ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας τιμά την παγκόσμια μέρα της γυναίκας.

Μετά την εισβολή στην Ουκρανία η Ρωσία απειλεί τώρα Φινλανδία και Σουηδία

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, προειδοποίησε ότι η ένταξη της Φινλανδίας ή της Σουηδίας στην αμυντική συμμαχία του ΝΑΤΟ θα προκαλέσει τη σοβαρή αντίδραση της Μόσχας.

ΕΣΕΚ: Συνάντηση τοπικών φορέων για τον καθορισμό, από κοινού, του οράματος και του «οδικού χάρτη» των έργων θέρμανσης βιοενέργειας σε τοπικό επίπεδο

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο συν – δημιουργικό εργαστήριο, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου BEcoop, το οποίο οργάνωσε η Ενεργειακή Κοινότητα Καρδίτσας με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και σκοπό είχε τον καθορισμό, από κοινού, του οράματος και του <<οδικού χάρτη>> των έργων θέρμανσης βιοενέργειας σε τοπικό επίπεδο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ