.
.
.
.

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022

Κάλεσμα σε αντιπολεμική κινητοποίηση από τους συλλόγους γυναικών ν. Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι ομάδες γυναικών Καλλιθήρου και Ταμασίου καταγγέλουν την στρατιωτική επέμβαση και εισβολή της Ρωσία στην Ουκρανία που αποτελεί το πρώτο τυπικό πολεμικό επεισόδιο, κλιμάκωση και αποτέλεσμα των σφοδρών ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών ανάμεσα στις ΗΠΑ , ΝΑΤΟ, ΕΕ από τη μία και τη Ρωσία από την άλλη για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των δρόμων μεταφοράς ενέργειας και εμπορευμάτων, τις σφαίρες επιρροής.

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου - 4 Μαρτίου

Η πληρωμή για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ για τον Ιανουάριο -τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου- και οι προκαταβολές συντάξεων Μαρτίου περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- στον προγραμματισμό των καταβολών του Υπουργείου Εργασίας για την εβδομάδα 28 Φεβρουαρίου- 4 Μαρτίου.

Δημ. Παπακώστας: "Τι σηματοδοτούν οι κοινές δηλώσεις - η συνάντηση Υπουργού Κ. Τσιάρα -Περιφ/ρχη Θεσσαλίας Κ Αγοραστού; "

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές τις δηλώσεις του Καρδιτσιώτη Υπουργού Δικαιοσύνης Κ Τσιάρα (βουλευτής Καρδίτσας από 2004) και του Περιφ)ρχη Κ Αγοραστού - (από το 2011) , ενόψει και του αυριανού κρίσιμου ΠΣ Θεσσαλίας,

Ε.Ο.Δ.Υ. (27/02): 63 νέοι θάνατοι και 8.214 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 65 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ