.
.
.
.
.

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Να ανακληθεί η αδειοδότηση και εγκατάσταση επιχειρηματικών ανεμογεννητριών στα Άγραφα"

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, εκφράζει την αντίθεση της στις αποφάσεις της κυβέρνησης και της ΡΑΕ, που επιταχύνουν την έγκριση αιτημάτων επιχειρηματικών ομίλων για εγκατάσταση γιγάντιων ανεμογεννητριών στα Άγραφα και σε άλλες ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, παράλληλα με την εγκατάσταση χιλιάδων φωτοβολταικών που εγκρίνουν τις ΜΠΕ η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας και δημοτικές αρχές, για χάρη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για τον Εμπορικό Σύλλογο Σοφάδων

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σοφάδων καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου στην εκλογική γενική συνέλευση της 8ης Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 2.30 στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης.

Νέες διακρίσεις για τον Καρδιτσιώτη συγγραφέα Βαγγέλη Ντελή

Το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία "Παραμύθι" και δύο επαίνους για την συμμετοχή του στις κατηγορίες "Δοκίμιο" και "Μυθιστόρημα" απέσπασε ο Καρδιτσιώτης συγγραφέας Βαγγέλης Ντελής στον 40ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (ΠΕΛ) και τα αποτελέσματα του οποίου ανακοινώθηκαν σήμερα, Πέμπτη (3/2).

Συμπαρίσταται στους αγρότες το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Π.Ε. Καρδίτσας

Στηρίζουμε τον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών που βγαίνουν με τα τρακτέρ στην πανθεσσαλική κινητοποίηση στη Νίκαια  την Παρασκευή 4 Φλεβάρη, για να δώσουν μια ακόμη μάχη για την επιβίωσή τους και να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους.

«Βομβαρδισμένο τοπίο» η συμβολή των “πλακόστρωτων” οδών Πλαστήρα και Αβέρωφ (+Φώτο)

Εικόνα «βομβαρδισμένου τοπίου» εμφανίζει το νοτιοανατολικό τμήμα της πλατείας της Δημοτικής Αγοράς στην συμβολή των οδών Πλαστήρα και Αβέρωφ που με δυσκολία μπορούν να χαρακτηριστούν «πλακοστρωμένα» λόγω των εκτεταμένων φθορών που παρατηρούνται στην πλακόστρωση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ