.
.
.
.

Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022

Βαριά ήττα και κακή εμφάνιση για την Αναγέννηση στην Ξάνθη (+Βίντεο)

Τη χειρότερη εμφάνιση της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα -αντίστοιχη της εμφάνισης κυπέλλου στη Λεωφόρο- πραγματοποίησε η Αναγέννηση στην Ξάνθη όπου ηττήθηκε (5-2) με κάτω τα χέρια από τους γηπεδούχους στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Φίλοι του Νοσοκομείου Καρδίτσας: 7 χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς

Ένα περιστατικό πριν από 7 χρόνια που αφορούσε ένα μικρό παιδί μιας Καρδιτσιώτικης οικογένειας, το οποίο παρουσίασε ξαφνικό πρόβλημα υγείας που δεν κατέστη δυνατό να αντιμετωπιστεί από την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, η οποία τότε -στην ¨καρδιά¨ της οικονομικής κρίσης που είχε οξύνει χρόνια προβλήματα του νοσηλευτικού μας ιδρύματος- υπολειτουργούσε, με αποτέλεσμα το ίδιο και οι γονείς τους να υποστούν μια πολύ μεγάλη ταλαιπωρία αναζητώντας ιατρική φροντίδα και περίθαλψη  σε άλλους νομούς ταρακούνησε μια ομάδα ενεργών πολιτών της Καρδίτσας.

Δημ. Παπακώστας: "Έργα Αχελώου: ενώνουν τους Θεσσαλούς - δεν προσφέρονται για εντυπώσεις και σκοπιμότητες"

Η παρέμβαση του επιστήμονα και καλού γνώστη της ιστορίας των έργων Μεταφοράς νερών Αχελωου από την απόμακρη κοιλάδα της ορεινής Αργιθέας, των εμπλοκών κ προοπτικής , του Κώστα Γκούμα , εχουμε την άποψη ότι πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής από τους Θεσσαλούς Πολιτικούς - Υπουργούς - Βουλευτές - κόμματα - Περιφερειάρχη - Δημάρχους - Αιρετούς ΠΣ και ΔΣ / φορείς.

Στο κτίριο δωρεάς Αλκ. Παναγόπουλου μεταστεγάστηκε το ιατρείο Ελληνοπύργου

Στην παραδοσιακή κατοικία που βρίσκεται στο κέντρο του Ελληνοπύργου πίσω από τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, την οποία δώρισε στο Δήμο Μουζακίου ο καταγόμενος από την εν λόγω Κοινότητα δικηγόρος Θεσσαλονίκης  κ. Αλκ. Θ. Παναγόπουλος με σκοπό τη δημιουργία Πινακοθήκης μεταστεγάστηκε και λειτουργεί το ιατρείο Ελληνοπύργου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (06/02): 95 νέοι θάνατοι και 10.985 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 99 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ