.
.
.
.
.

Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022

Γ. Κωτσός: «Εντάσσονται στον Αναπτυξιακό Νόμο οι Ατομικές Αγροτικές Επιχειρήσεις»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Αναπτυξιακός νόμος: Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη» την περασμένη εβδομάδα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κ. Παπαθανάσης ανακοίνωσε πως θα εντάσσονται στον Αναπτυξιακό Νόμο οι ατομικές αγροτικές επιχειρήσεις με επιχειρηματικό σχέδιο μέχρι 200.000 € και υπήρξε σχετική πρόβλεψη στο Νόμο που ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Δημ. Κατσής: Χάθηκε η ρύθμιση των οφειλών της επιχείρησης των Λουτρών Σμοκόβου

Την απώλεια της ρύθμισης των οφειλών της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Σμοκόβου προς το ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) από τις 22/1/2022 κατήγγειλε προς το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Δημ. Κατσής κατά τη διάρκεια της βραδινής συνεδρίασης (8/2) κατηγορώντας την τωρινή Διοίκηση της επιχείρησης και τη Δημοτική Αρχή για πλήρη αδιαφορία για την λειτουργία της επιχείρησης.

Διαπαραταξιακά επανέρχεται ο Δήμος Σοφάδων για ένταξη Κοινοτήτων του στις πληγείσες περιοχές του σεισμού της 3ης Μαρτίου 2021

Ο Δήμος Σοφάδων  με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθη στην αποψινή του συνεδρίαση (8/2) επαναφέρει το αίτημά του για διεύρυνση της οριοθέτησης των περιοχών που εντάχθηκαν στις πληγείσες από το σεισμό της 3ης Μαρτίου του 2021,

"Θεμέλια" για τη δημιουργία υδατοδρομίου στο Λαμπερό έβαλε το Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα

Την δημιουργία προοπτικής για να χρησιμοποιηθεί η περιοχή του Αγίου Αθανασίου Λαμπερού ως υδατοδρόμιο, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα, με μοναδικό μειοψηφήσαντα τον κ. Παΐση.

Ενημέρωση για τη λειτουργία του ξενώνα «Αγνάντι» στο Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα

Την άμεση επαναλειτουργία του δημοτικού ξενώνα Νεοχωρίου, που είναι γνωστός στους Καρδιτσιώτες ως «Αγνάντι» ζητούν με επιστολή τους, που φέρει δεκάδες υπογραφές, οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας.

Δήμος Λ. Πλαστήρα: Έτος αφιερωμένο στην Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή αλλά και την Εθνική προσφορά του Νικ. Πλαστήρα το 2022

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα το έτος 2022 ανακηρύσσεται ως έτος Μνήμης της Μικρασιατικής Εκστρατείας και Καταστροφής και εθνικής Προσφοράς του Νικόλαου Πλαστήρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ