.
.
.
.
.

Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022

Στήριξη των αγροτών από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στηρίζουν το δίκαιο αγώνα των αγροτών για την επιβίωσή τους, για να μην ξεριζωθούν από τη γη τους, για να μείνει ζωντανός ο τόπος μας, για να μπορούν να παράγουν φθηνά και ποιοτικά προϊόντα για όλες τις λαϊκές οικογένειες, όλους εμάς.

Κάλεσμα των Υγειονομικών Καρδίτσας σε Αναστολή στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Όλες και όλοι την Κυριακή 13 του Φλεβάρη  στην Αθήνα, στο πάρκο Ελευθερίας. Οι πολίτες που ιεραρχούν την ελευθερία, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια πάνω από το χρήμα, θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Στο ΦΕΚ η τροποποίηση του Γ.Π.Σ. Μουζακίου για το νέο Κέντρο Υγείας

Ξεπεράστηκε το σημαντικότερο πολεοδομικής φύσης εμπόδιο που καθυστερούσε τις διαδικασίες για την κατασκευή του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου, στο οικόπεδο «Παπακωνσταντίνου», έκτασης 2.678 τ.μ στη συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Κοραή, στη θέση «Άγιοι Θεόδωροι» που αγόρασε τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Δήμος Μουζακίου γι΄ αυτό το σκοπό.

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Συνδικάτο Οικοδομών Καρδίτσας: "Όχι στις διώξεις των γιατρών του Κ.Υ. Καρδίτσας"

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας και το Συνδικάτο οικοδόμων Καρδίτσας, στηρίζουμε τους γιατρούς που τους στέλνουν σε πειθαρχικό, με το πρόσχημα της μη συμφωνίας τους να εκτελούν τις υπηρεσίες τους σε δυο πόστα ταυτόχρονα.

Παραχώρηση του πρώην ΚΤΕΟ για ανέγερση ειδικής σχολικής μονάδας ζητά ο Δήμος Σοφάδων

Αίτηση για δωρεάν παραχώρηση του οικοπέδου που βρίσκεται το Δημόσιο Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων Ν. Καρδίτσας, που έχει σταματήσει να λειτουργεί από το 2013,  με την προοπτική κατεδάφισης του ανενεργού κτιρίου και την ανέγερση σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος για τη στέγαση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ) και Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Σοφάδων (ΕΕΕΕΚ) θα υποβάλει ο Δήμος Σοφάδων προς το Υπουργείο Οικονομικών, Υπουργείο Εσωτερικών και Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Καταγγελία της ΟΕΝΓΕ για πειθαρχικές διώξεις ιατρών του Κ.Υ. Καρδίτσας

Επιστολή - καταγγελία προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την 5η ΥΠΕ απέστειλε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας αναφορικά με διώξεις ιατρών στο Κ.Υ. Καρδίτσας.

Α2 μπάσκετ: Το τρένο του ΑΣΚ σταμάτησε στο 13ο παιχνίδι!

Τρεις αγώνες εξ αναβολής από 12η, 13η και 14η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ είχαμε να πραγματοποιούνται το απόγευμα της Τετάρτης (9/2) με τον ΑΣΚ να υποχρεώνεται στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στην έδρα της Καβάλας.

13 νέα ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια στη Μαγνησία και τις Σποράδες εντάσσονται στο Leader του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020

Δεκατρείς νέες ιδιωτικές επενδύσεις, εντάσσονται με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στο Leader του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, με χρηματοδότηση 1.321.691,22 ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ