Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 14 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9/2020

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11/2020) από το Δήμο Καρδίτσας.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 12 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ από τον "Ιανό" στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας για την ακρίβεια οργανώνουν οι επαγγελματίες της Καρδίτσας στις 21 Μαρτίου (+Φώτο +Βίντεο)

Με την οργάνωση αυτοκινητοπομπής το πρωί της Δευτέρας 21 Μαρτίου, η οποία με αφετηρία το χώρο της εμποροπανήγυρης θα διέλθει από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης κλιμακώνουν τη διαμαρτυρία τους για την ακρίβεια τα σωματεία και επαγγελματικές ενώσεις της περιοχής σε συνέχεια των συσκέψεων που έχουν ξεκινήσει από τα μέσα Φεβρουαρίου, όπως αποφάσισαν σε νέα σύσκεψη που πραγματοποίησαν απόψε (10/3) στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: "Ακόμη μια χρονιά δίπλα στις εορτάζουσες γυναίκες συναδέλφους μας"

Η 8η Μαρτίου κάθε έτους είναι η υπενθύμιση μιας διαρκούς πάλης, ενάντια στην ανισότητα των δύο φύλων, με «μάχες» που δεν κλείνονται σε γεωγραφικά πλαίσια, αλλά βρίσκονται καθημερινά ανάμεσά μας, στους χώρους εργασίας, στα κοινοβούλια, στους δρόμους, στη κοινωνία, ακόμη και μέσα στο οικογενειακό μας περιβάλλον.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Δημήτριου Πράντζιου

Τελούμε την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Ανάβρας Καρδίτσας 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας συζύγου, πατέρα και παππού Δημήτριου Πράντζιου.

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά συμμετείχε σε εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε από το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου με μία μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση, με τίτλο ‘’«Μια λυγερή ακούστηκε», Δημοτικά τραγούδια του θρήνου της αδικοσκοτωμένης’’. Η παράσταση αυτή έλαβε χώρα την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, στο Θέατρο Παλιάς Ηλεκτρικής στο Βόλο.

Κάλεσμα του Δικτύου αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας σε αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία στη Λάρισα

Ξημερώματα της 24/02/2022 ξεκίνησε η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν εξαπολύσει επιθέσεις σε ολόκληρη την ουκρανική επικράτεια, από την Οδησσό μέχρι το Χάρκοβο και τα σύνορα με την Πολωνία.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ