.
.
.
.
.

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022

Εκπαίδευση σε χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Καρδίτσας

Κατόπιν επιλογής από το Δήμο Καρδίτσας, να τοποθετήσει εξωτερικό απινιδωτή στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε εκ νέου εκπαίδευση στους πυροσβεστικούς υπαλλήλους, από το ΕΚΑΒ, με θέμα:

Αίρονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα φορτηγά στην Π.Α.Θ.Ε. σε Μαγνησία και Λάρισα

Σε συνέχεια της χθεσινής (11/3) ανακοίνωσης, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας γνωστοποιήθηκε ότι άρθηκαν οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Υπεγράφη η σύμβαση για την επέκταση του διδακτηρίου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Τη σύμβαση του έργου για την επέκταση του διδακτηρίου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων συνολικού προϋπολογισμού 1.594.800 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Α2 μπάσκετ: Έκτακτο "ρεπό" για τον ΑΣΚ - Νίκες για Κόροιβο και Τρικούπη

Χωρίς αγώνα έμεινε το απόγευμα του Σαββάτου (12/3) ο ΑΣΚ αφού η αντίπαλός του Δάφνη Δαφνίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος επικαλέστηκε τις καιρικές συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας "Φίλιππος" και δεν ταξίδεψε στην Καρδίτσα.

Εργαλείο μακρόπνοου σχεδιασμού και ανάπτυξης το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (+Φώτο +Βίντεο)

Το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δημοτικών Ενοτήτων Νεβρόπολης Αγράφων και Πλαστήρα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα αναμένεται να αποτελέσει ένα εργαλείο μακρόπνοου σχεδιασμού  που θα δώσει νέα αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή αντιμετωπίζοντας στρεβλώσεις που δημιούργησε η υφιστάμενη ΖΟΕ, με απόλυτο όμως σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ