.
.
.
.

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022

Πρεμιέρα …μετά μουσικής για το 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Με μια εντυπωσιακή μουσική παράσταση με τη συμμετοχή του καταξιωμένου μουσικού της αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής και των κρουστών Νίκου Τουλιάτου σε συνέργεια με τον Ιταλό performer κρουστών της μεσογειακής μουσικής Simone Mongelli και του δημοφιλή ηθοποιού  και μουσικού Γιάννη Ζουγανέλη, τον οποίο πλαισίωσαν ο μουσικοσυνθέτης Θαλής Τριανταφύλλου, η Ευανθία Κρητικού στο τραγούδι και ο μουσικός και ερμηνευτής Αλέξανδρος Ζουγανέλης συνδυάστηκε η επίσημη έναρξη του 37ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας απόψε Πέμπτη (17/3) στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου Καρδίτσας.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Αχιλλέα Μπασαγιάννη

Τελούμε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης της κοινότητας Γεφυρίων Καρδίτσας 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας ανιψιού, ξαδέρφου και θείου Αχιλλέα Μπασαγιάννη.

Εκδήλωση στο Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας για τις «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας»

Την Δευτέρα 14-03-2022 στο ΣΔΕ Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα τις «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Φιλίππου Βασίλειος, μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος παραγωγής του εργοστασίου στερεών βιοκαυσίμων της Ενεργειακής Κοινότητας Καρδίτσας (Ε.Σ.Ε.Κ.).

Επίσκεψη Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας στο Κ.Υ. Μουζακίου

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 14/03/22 ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας στο Kέντρο Yγείας Μουζακίου με τον Πρόεδρο κ. Τέλη Σπάνια και την Αντιπρόεδρο κ. Νανά Παπανικολάου στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης για θέματα που αφορούν στα μέλη, τις δομές υγείας του νομού και στην προκείμενη περίπτωση για να διαπιστωθεί από κοντά η κατάσταση του προσωρινού Κ.Υ. Μουζακίου και να υπάρξει ενημέρωση για τις διαδικασίες ανέγερσης του νέου Κέντρου Υγείας.

Ευχαριστήριο πένθους της οικογένειας Κωνσταντίνου Β. Βουλωτα

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συγγενείς και φίλους που μας συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στο βαρύ μας πένθος για το θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού & θείου Κωνσταντίνου (Βάιου) ΒΟΥΛΩΤΑ.

Πρόσληψη τριών συμβασιούχων καθαριστριών στο Δήμο Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων για διάστημα δύο μηνών για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ